back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 16-12-2020

Διαβάστε επίσης

Μια σειρά δωρεάν, χριστουγεννιάτικων, online αναγνώσεων παρουσιάζουν οι καλλιτέχνες – φίλοι της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία» της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, στο πλαίσιο του πρότζεκτ «Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας». Ακούστε σήμερα την Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου να διαβάζει το χριστουγεννιάτικο διήγημα του Ναπολέοντα Λαπαθιώτη «Μπουκέτο». Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα του Αναγνωστικού της Γαλιλαίας στο facebook.

Συνεχίζουμε με διαδικτυακή παρουσίαση βιβλίου. Το Public και οι εκδόσεις Πατάκη παρουσιάζουν, απόψε στις 7, το βιβλίο του Φερνάντο Αραμπούρου, «Τα χρόνια της βραδύτητας». Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πανταζόπουλο. Δείτε δωρεάν την εκδήλωση στη σελίδα του Public στο facebook.

Και κλείνουμε με το δεύτερο Mind The Fact Festival που ζωντανεύει στις οθόνες μας από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου. Η φετινή θεματική «we need more space» πραγματεύεται την έννοια του χώρου: ψηφιακού, φυσικού, προσωπικού, κοινωνικού, πλανητικού. Σε μία πρωτόγνωρη για την κοινωνική συνύπαρξη συνθήκη, άνθρωποι που ζουν σε διαφορετικά μέρη της γης ενώνουν τις φωνές τους και δημιουργούν. Δείτε τα project του φεστιβάλ στο www.mindthefact.gr.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από την Μαρία Βασιλοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα