back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 14-12-2020

Διαβάστε επίσης

Ολοκληρώνεται σήμερα το διαδικτυακό κινηματογραφικό αφιέρωμα στη μούσα της Nouvelle Vague, Άννα Καρίνα, που συνδιοργανώνουν η Ταινιοθήκη της Ελλάδος και το Γαλλικό Ινστιτούτο. Απολαύσετε τις έξι ταινίες του αφιερώματος με 3 ευρώ στην πλατφόρμα της Ταινιοθήκης. Με την αγορά της κάθε ταινίας έχετε στη διάθεσή σας 30 ώρες για να ολοκληρώσετε τη θέασή της.

Συνεχίζουμε με το βραβευμένο ντοκιμαντέρ «Το Παλατάκι των Αορίων» του Βασίλη Παπαναγιωτακόπουλου. Πρόκειται για μια μικρού μήκους ταινία για την επίμονη προσπάθεια, την αλληλεγγύη και την αυτοοργάνωση των κατοίκων που έδωσαν ζωή σ’ ένα χωριό-φάντασμα, την Εθιά, στα Αστερούσια Όρη της Κρήτης, όπως την διηγούνται οι πρωταγωνιστές στον φακό του σκηνοθέτη. Δείτε δωρεάν το ντοκυμαντέρ στο κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο youtube.

Και κλείνουμε με εικαστική πρόταση. Τη δυνατότητα εικονικής περιήγησης, με τεχνολογία 360 μοιρών, στις τέσσερις εκθέσεις που διοργανώθηκαν πρόσφατα, προσφέρει δωρεάν η γκαλερί «Ευριπίδης», μέσω της ιστοσελίδας της. Διαθέσιμες οι εκθέσεις των Γιάννη Ευθυμίου, Στέλλας Καπεζάνου, Έλενας Κυρκιλή και Κωνσταντίνου Νίκου.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από την Μαρία Βασιλοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα