back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 11-12-2020

Διαβάστε επίσης

Ξεκινάμε την διαδικτυακή μας βόλτα με μία πρόταση για όλη την οικογένεια. Τα επεισόδια της νεανικής σειράς που δημιούργησε το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού με τίτλο «Ο Γύρος του Κόσμου με 80 βιβλία» μεταδίδει δωρεάν, εκ νέου, η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, το ERTFLIX. Μπείτε στην πλατφόρμα και παρακολουθείστε ξανά όλα τα επεισόδια της σειράς που γοήτευσε μικρούς και μεγάλους.

Συνεχίζουμε με θέατρο. Την προβολή της παράστασης «Τρεις Αδελφές» του Άντον Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, επαναλαμβάνει το θέατρο Προσκήνιο. Η παράσταση θα προβληθεί online και θα είναι διαθέσιμη για 3 ημέρες, από σήμερα στις 9 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Παίζουν, μεταξύ άλλων, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μαξίμου, Μαρία Κεχαγιόγλου, Ορφέας Αυγουστίδης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Σύρμω Κεκέ. Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο theatroproskinio.gr.

Θεατρική και η τελευταία μας πρόταση. Ραντεβού με τους μικρούς του φίλους δίνει το Εθνικό Θέατρο, την Κυριακή 13 του μήνα, στις 5 το απόγευμα. Το έργο του Μάικλ Μορπούργκο, «Πιστεύω στους μονόκερους», παρουσιάζεται απευθείας από την Κεντρική Σκηνή, σε διασκευή Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη και σκηνοθεσία Σοφίας Βγενοπούλου. Η απευθείας μετάδοση θα είναι διαθέσιμη στο site του Εθνικού Θεάτρου, με το εισιτήριο να κοστίζει 8 ευρώ.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από την Μαρία Βασιλοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα