back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

#PandaParea με δωρεάν ντοκιμαντέρ, ταινίες, συνταγές και παιχνίδια από την WWF

Διαβάστε επίσης

Ιδέες ενασχόλησης εν μέσω καραντίνας, τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά, με θέμα τη φύση και το μέλλον του πλανήτη μας θα βρείτε, δωρεάν, στην πλατφόρμα #PandaParea του WWF Ελλάς.

#PandaParea

Οι επισκέπτες της πλατφόρμας #PandaParea έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν:

  • Βίντεο και ντοκιμαντέρ από την παγκόσμια ομάδα του WWF
  • Βίντεο από το WWF Ελλάς, με θέματα από τη χώρα μας για την προστασία της φύσης και τον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή
  • Συγκινητικές ιστορίες, προσεκτικά επιλεγμένες, με πρωταγωνιστές τον άνθρωπο και τη φύση από την μηνιαία πρωτοβουλία της WWF Sunday Movie Nights.
  • Συνταγές για βιώσιμη διατροφή
  • Παιχνίδια γνώσεων, ταινίες, χαρτοκοπτική, ζωγραφική και συνταγές για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών και την απόκτηση νέων γνώσεων πάντα με πρωταγωνιστή το περιβάλλον.

Το μήνυμα

«Η πανδημία έχει αλλάξει τις ζωές όλων μας. Η καθημερινότητά μας αλλάζει, ο κόσμος αλλάζει και, όπως είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο, αλλάζει και η ψυχολογία μας. Αυτό που δεν αλλάζει, είναι η ανάγκη μας για έναν υγιή πλανήτη και το όραμά μας για μια πιο ισορροπημένη σχέση του ανθρώπου με τη φύση. Μόνο έτσι θα αποτρέψουμε μελλοντικές πανδημίες, διασφαλίζοντας την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας. Αυτό που επίσης δεν αλλάζει, είναι ότι θα προσπαθούμε να είμαστε #PandaParea, όχι μόνο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, επιλέγουμε να μοιραστούμε μαζί σας υλικό που μπορεί να σας κρατήσει συντροφιά και να γεμίσει δημιουργικά τον χρόνο σας, καθώς και πρωτότυπες ιδέες για την ενασχόληση των παιδιών. Μαζί θα ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο, μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για έναν ζωντανό πλανήτη!» αναφέρουν τα μέλη της περιβαλλοντικής οργάνωσης.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα