back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Ρονάλντο οδήγησε τη Γιουβέντους στη νίκη με 3-0 μέσα στη Βαρκελώνη

Διαβάστε επίσης

Ο Κριστιάνο έβαλε δύο πέναλτι, η Γιουβέντους υποχρέωσε την Μπαρτσελόνα σε μια από τις πιο πιο βαριές εντός έδρας ήττες στην ιστορία της (0-3) και πήρε την πρώτη θέση του ομίλου.

Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο πήγαινε στην Βαρκελώνη γνωρίζοντας ότι χρειάζεται μια τεράστια νίκη για να πάρει την κορυφή του ομίλου, αφού είχε χάσει 0-2 στο πρώτο ματς και τελικά την πήρε αποκαλύπτοντας σε απόλυτο βαθμό τα σοβαρά προβλήματα στην Μπαρτσελόνα.

Για να γίνει αυτό, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευστόχησε σε δύο πέναλτι και έφτασε τα 20 γκολ σε βάρος των Καταλανών εκ των οποίων τα 14 στο γήπεδό τους. Στο Europa League θα συνεχίσει η Ντιναμό Κιέβου μετά τη νίκη (1-0) κόντρα στην Φερεντσβάρος.

Στο μεταξύ συνεχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι η Λειψία που πέρασε με… θόρυβο στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, στέλνοντας στο Europa League τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι Γερμανοί, μπήκαν στο παιχνίδι με το μαχαίρι στα δόντια, πήραν προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό και με μια φοβερή εμφάνιση επικράτησαν 3-2 με πρωταγωνιστή των Ανχελίνιο που σκόραρε και μοίρασε δύο ασίστ και συνεχίζουν μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν στην επόμενη φάση του Champions League.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα