back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τι θα δούμε σήμερα; 04-12-2020

Διαβάστε επίσης

Δύο διαδικτυακές θεατρικές παραστάσεις από δύο κορύφαία θέατρα της Ελλάδας και της Γερμανίας στις προτάσεις μας για σήμερα.

Ο θεατρικός οργανισμός Σάουμπίνε, από τους σημαντικότερους παγκοσμίως, διαθέτει δωρεάν στο κοινό μέσω του επίσημου καναλιού του στο Vimeo, την ιστορική παράσταση Το πάρκο που ανέβηκε το 1984 σε σκηνοθεσία Πήτερ Στάιν. Στο έργο του Μπότο Στράους η Τιτανία και ο Όμπερον από το Όνειρο Καλοκαιρινής Νυκτός του Σαίξπηρ βρίσκονται σε ένα σκοτεινό πάρκο της πόλης. Εκεί υποτίθεται ότι φέρνουν την πρωταρχική δύναμη του έρωτα πιο κοντά στους περαστικούς. Η παράσταση είναι διαθέσιμη από σήμερα στις 5 το απόγευμα ώρα Ελλάδος έως και τις 12 Ιουλίου.

Το Εθνικό Θέατρο πραγματοποιεί σήμερα την τρίτη ψηφιακή πρεμιέρα του με την παράσταση “Φεγγάρι από χαρτί” των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου, να μεταδίδεται ζωντανά από τη σκηνή του Θεάτρου Rex. Τη μουσική και τους στίχους των τραγουδιών υπογράφουν ο Νίκος Κυπουργός και η Αφροδίτη Μάνου αντίστοιχα.Παίζουν μεταξύ άλλων η Τζόυς Ευείδη, ο Μάξιμος Μουμούρης, ο Αρης Πλασκασοβίτης, και η Εύα Σιμάτου. Ώρα έναρξης 7.30, τιμή αντιτίμου 8 ευρώ.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από τη Βάσια Μπακετέα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα