back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στη Λεωφόρο-Έδωσε άδεια η Περιφέρεια Αττικής

Διαβάστε επίσης

Η Περιφέρεια Αττικής έκανε δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού και έδωσε άδεια να πραγματοποιήσει παιχνίδια πρωταθλήματος στη Λεωφόρο μέχρι το τέλος του χρόνου.

H επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ένα βήμα πριν πραγματοποιηθεί. Οι πράσινοι είχαν ζητήσει άδεια από την Περιφέρεια Αττικής ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ιστορική τους έδρα (έχει δηλωθεί σαν δεύτερη) για παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος μέχρι το τέλος του χρόνου. Και η Περιφέρεια αποφάσισε να παραχωρήσει την άδεια στον Παναθηναϊκό, που όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί εκεί κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στις 12 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μην είναι μόνο το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα αυτό που θα διεξαχθεί εκεί, αλλά οι πράσινοι να δώσουν κι άλλους αγώνες στην ιστορική τους έδρα, μέχρι να βρεθεί λύση με το χορτάρι στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αποφασίζουμε τη χορήγηση Αδείας Διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων ποδοσφαίρισης στην Π.Α.Ο. Π.Α.Ε., για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 & έως τις 31/12/2020, για το τμήμα Ανδρών της, για όλους τους αγώνες του στη διοργάνωση του σχετικού Νο. “13.”, καθώς και για τους εγκεκριμένους από τις αρμόδιες διοργανώτριες αρχές φιλικούς αγώνες του – σύμφωνα με τα προγράμματα αγώνων και το σχετικό παραχωρητήριο – που θα διεξαχθούν στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου «Απόστολος Νικολαΐδης» στον Δήμο Αθηναίων Αττικής», αναφέρει μεταξύ άλλων η απόφαση της Περιφέρειας.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα