back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Διαδικτυακό άναμμα των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία

Διαβάστε επίσης

Η διαδικτυακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου  στη Νέα Ερυθραία πραγματοποιήθηκε χθες, 4 Δεκεμβρίου 2020, και θα συνεχιστεί σήμερα Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020, στις 18.00, χωρίς την παρουσία κοινού, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κηφισιά. Θα ακολουθήσουν διαδικτυακές συναυλίες και τις δύο ημέρες.

Το κοινό μπορεί  να παρακολουθήσει τις διαδικτυακές εκδηλώσεις στο site του δήμου Κηφισιάς 

Νέα Ερυθραία

Την Παρασκευή 4/12 άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Νέας Ερυθραίας, ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Πανερυθραϊκού Τάσος Καλλιανιώτης εκπροσωπώντας τον αθλητισμό του Δήμου Κηφισιάς.

Με την πράξη αυτή ο Δήμος Κηφισιάς συμπαραστέκεται στους ανθρώπους του αθλητισμού, που βρίσκονται σε αναστολή εργασιών με επαγγελματικές και οικονομικές επιπτώσεις. Επίσης, τιμά τον αθλητισμό και την ιστορική ομάδα της Νέας Ερυθραίας η οποία επέστρεψε στην κατηγορία Α2.

Η συναυλία

Αμέσως μετά ακολούθησε διαδικτυακά από τη Βίλλα Μπότση και χωρίς την παρουσία κοινού, συναυλία με τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια καθώς και αγαπημένες επιτυχίες από την ελληνική και τη διεθνή μουσική σκηνή, με τον Μπάμπη Βελισσάριο. Μαζί του η σοπράνο Μαριάννα Ζάχου.

Κηφισιά

Το Σάββατο 5/12 θα ανάψει  το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κηφισιάς, η 101 ετών, κα Φωτεινή Περδικολόγου, η οποία θα συνοδεύεται από έναν 8χρονο , τον Άγγελο Μπακόλα μαθητή.

Ο Δήμος Κηφισιάς με αυτόν τον συμβολισμό τιμά την παλαιά Κηφισιά και τους παππούδες και τις γιαγιάδες της περιοχής.

Η συναυλία

Αμέσως μετά θα μεταδοθεί διαδικτυακά, από τη Βίλλα Μπότση και χωρίς την παρουσία κοινού,  ένα μοναδικό ρεσιτάλ Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών απ’ όλο τον κόσμο από τον βαρύτονο Νικόλα Καραγκιαούρη και την υψίφωνο Λητώ Μεσσήνη, στο πιάνο θα τους συνοδεύει ο Πάνος Λουμάκης.

Το μήνυμα

«Κατά τη διάρκεια των εορτών θα ταξιδέψουμε από το σπίτι μας με εκδηλώσεις που αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής όλων.
Ας ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων μαζί με τον Δήμο μας ενώνοντας τις καρδιές και τις φωνές μας και ξαναβρίσκοντας την αισιοδοξία και την ελπίδα» παρακινεί τους πολίτες η δημοτική Αρχή.

Καλλιόπη Ασλανίδου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα