back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Χασάν-Μπρούνο: Επιπλοκές λόγω Covid-19, επιστροφή το 2021

Διαβάστε επίσης

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με επίσημη ενημέρωση της έκανε γνωστό ότι ο Αχμέντ Χασάν και ο Μπρούνο θα επιστρέψουν το 2021, διότι η υγεία τους παρουσίασε επιπλοκή λόγω του κορονοϊού.

Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο απέχουν από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού και από την πειραϊκή ΠΑΕ υπήρξε επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας τους. Όπως ενημέρωσαν οι “ερυθρόλευκοι” οι δύο ποδοσφαιριστές παρουσίασαν επιπλοκή λόγω του covid-19.

Ο Ολυμπιακός ενημερώνει ότι πλέον η κατάσταση τους είναι πολύ καλή και προληπτικά βρίσκονται υπό παρακολούθηση από το ιατρικό επιτελείο των νταμπλούχων Ελλάδας. Μάλιστα η επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση αναμένεται στις αρχές του νέου έτους όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τόσο ο Χασάν όσο και ο Μπρούνο υποβάλλονται σε ειδικές εξετάσεις από το επιτελείο των “ερυθρόλευκων”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι οι δύο ποδοσφαιριστές μας Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο Φελίπε απουσιάζουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τις προπονήσεις της ομάδας μας, επειδή παρουσίασαν κάποιες επιπλοκές λόγω της πρόσφατης λοίμωξης από covid-19. Η παρούσα κατάστασή τους είναι πολύ καλή. Για προληπτικούς, κυρίως, λόγους παρακολουθούνται από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και υποβάλλονται σε ειδικές εξετάσεις. Η επιστροφή τους σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα αναμένεται στις αρχές του έτους».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα