back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ανοίγουν τη Δευτέρα τα καταστήματα εποχικών ειδών – Σήμερα οι λεπτομέρειες για το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας

Διαβάστε επίσης

Σήμερα αναμένονται οι ανακοινώσεις για το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων με χριστουγεννιάτικα είδη, που ανοίγουν από την προσεχή Δευτέρα. Οι λεπτομέρειες για το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων αυτών θα ανακοινωθούν σήμερα, από τον γενικό γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη».

Παράλληλα, χριστουγεννιάτικα είδη θα πωλούν και τα supermarkets, κάτι στο οποίο αντιδρά ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κάνοντας λόγο για “άνιση αντιμετώπιση σε βάρος χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων”.

Παρά την παράταση του lockdown μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου, η κυβερνητική πρόθεση είναι να ανοίξουν τα κομμωτήρια στις 11 του μήνα και στις 14 το λιανεμπόριο.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο οι ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα, ενδεχομένως από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, αφού παρακολουθήσει η κυβέρνηση τα στοιχεία που συλλέγουν οι επιστήμονες και ακούσει την εισήγησή τους.

Ο κ. Πέτσας προανήγγειλε εξάλλου και επέκταση του πακέτου στήριξης για όλους τους κλάδους που πλήττονται, τονίζοντας ότι οι λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν τις επόμενες ημέρες από το οικονομικό επιτελείο, ενώ διαβεβαίωσε ότι «αυτό θα το κάνουμε για όσο διάστημα χρειαστεί».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα