back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βόβορας: «Να παρουσιάσουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο»

Διαβάστε επίσης

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο Μιλάνο, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Αρμάνι, για τη 12η αγωνιστική της Euroleague.

Ο τεχνικός των «πράσινων», Γιώργος Βόβορας, μίλησε για τον δύσκολο αγώνα που ακολουθεί, απέναντι στην ομάδα του Έτορε Μεσίνα, υπογραμμίζοντας ότι το «τριφύλλι» θα πρέπει να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έδειξε στη Λιόν, όπου συνετρίβη από τη Βιλερμπάν.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει εξαιρετικό επιθετικό ταλέντο. Σίγουρα θα πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα σε σχέση με το τελευταίο μας παιχνίδι, όπου κάναμε μια πολύ κακή εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Το βέβαιο είναι πως για να καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να παρουσιάσουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο».

Σχετικά με την Αρμάνι Μιλάνο σημείωσε ότι: «Είναι μια ομάδα που διαθέτει από τους καλύτερους παίκτες στο pick n roll στη φετινή Euroleague με πολύ καλό passing game. Σίγουρα, θα είναι πολύ σημαντική η αντιμετώπισή μας στο pick n roll και στην προσωπική άμυνα».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα