back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑΕΛ – Άρης 0-3: Επιστροφή στις νίκες και την κορυφή της Super League

Διαβάστε επίσης

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Άρη, που επικράτησε 3-0 της Λάρισας στο «Αλκαζάρ» και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας στην Super League.

Ο Άρης φιλοξενήθηκε στο Αλκαζάρ από την ΑΕΛ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Super League Interwetten και έφυγε με νίκη και σκορ 3-0 από τη Θεσσαλία, χάρη στα δύο γκολ του Δημήτρη Μάνου και εκείνο του Σάντε Σίλβα.

Οι κίτρινοι έπιασαν ξανά στην κορυφή τον Ολυμπιακό, έχοντας ωστόσο ένα ματς περισσότερο από τους ερυθρόλευκους.

Η ΑΕΛ μπήκε με όρεξη να πιέσει τον Άρη στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως οι παίκτες της δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική πάσα. Οι Θεσσαλονικείς άρχισαν να ανεβάζουν «στροφές» μετά το πρώτο τέταρτο κι αφού έχασαν μία πρώτη ευκαιρία με τον Δεληζήση στο 15’, πήραν το προβάδισμα στο 18’ με εξαιρετική κεφαλιά του Μάνου έπειτα από σέντρα του Σάκιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ έχασε τεράστιες ευκαιρίες με τον Τρούγιτς στο 59’ και με τον Φίλιπ στο 61’, όμως και στις δύο περιπτώσεις ο Σιαμπάνης δεν επέτρεψε να παραβιαστεί η εστία του. Στο 62’ ακυρώθηκε γκολ του Μάνου, καθώς στο VAR φάνηκε πως ο Μπερτόλιο που ήταν οριακά οφσάιντ επηρέαζε τη φάση. Ο επιθετικός του Άρη, ωστόσο, κατάφερε να βρει και δεύτερη φορά δίκτυα στο 73’, με κοντινό πλασέ έπειτα από ασθενή απόκρουση του Νάγκι στο πρώτο σουτ του Ρόουζ.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού μετά από καταπληκτική προσπάθεια και γωνιακό σουτ του Σίλβα.

ΑΕΛ (Γ. Τάτσης): Νάγκι, Μπέρτος, Ηλιάδης (52’ Γκαζάλ), Ζίζιτς, Φίλιπ, Σπαρβ (81’ Γλυνός), Μούζεκ, Πλατέλλας (52’ Πινακάς), Κρούγιτς, Κωστή (52’ Τόρζε), Ντουρμισάι,

ΑΡΗΣ (Α. Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σάκιτς, Ρόουζ, Δεληζήσης, Γκανέα, Σάσα (69’ Κάτσε), Ματίγια, Μπερτόλιο (69’ Σίλβα), Γκάμα (77’ Μαντσίνι), Γκαρσία (90’ Μπαγκαλιάνης), Μάνος (77’ Λόπεθ).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα