back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στις 9/12 εκδικάζεται η υπόθεση της φερόμενης πολυιδιοκτησίας

Διαβάστε επίσης

Την ημερομηνία που θα επανεκδικαστεί η υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης αποφάσισε να ορίσει η νεοσύστατη Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Έπειτα από πολλούς μήνες αναμονής, η νεοσύστατη Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κάλεσε τον ΠΑΟΚ, την Ξάνθη και τον Ολυμπιακό να παραστούν στην επανεκδίκαση της υπόθεσης την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 15:00.

Η επανεκδίκαση της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας αποτελεί εντολή του CAS, το οποίο το περασμένο καλοκαίρι είχε αποφασίσει ότι η Επιτροπή Εφέσεων έπρεπε να μπει στην ουσία της υπόθεσης και όχι απλώς να επιβάλλει ποινές βάσει του πορίσματος της ΕΕΑ.

Να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί αρχικά με αφαίρεση 7 βαθμών και η Ξάνθη με αφαίρεση 12 βαθμών, ενώ ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε πάρει πίσω τους βαθμούς μετά την απόφαση του CAS.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρεται:

«ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 09/12/2020, ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00

ΕΚΘΕΜΑ

Έφεσεις 1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄αριθμ. 95/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ και 2) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά α) της υπ΄αριθμ. 9 5/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ β) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γ) της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα