back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Μπουρούσης συμφώνησε με το Περιστέρι και στο…βάθος επιστροφή στην Εθνική

Διαβάστε επίσης

Ο Γιάννης Μπουρούσης θα συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι και θα αγωνιστεί εκεί μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.

Στο Περιστέρι θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο πολύπειρος σέντερ, αποφάσισε να συνεχίσει το μπάσκετ έστω και για λίγο και να βοηθήσει την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη τη φετινή σεζόν σε Basket League και Basketball Champions League.

Μάλιστα η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, μπορεί να τον φέρει και στην Εθνική ομάδα! Αυτό δεν έχει να κάνει με τα τελευταία νέα που έχουν προκύψει, τόσο απ’ τον Βασίλη Σπανούλη, όσο και από τον Νίκο Ζήση, αλλά είναι πολύ πιθανό – εφόσον είναι υγιής και σε καλή κατάσταση να φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο.

Αρχικά, ο Μπουρούσης σκοπεύει να αγωνιστεί στο Προολυμπιακό τουρνουά και στη συνέχεια, αν η Εθνική προκριθεί, να ολοκληρώσει την καριέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Αν αυτό συμβεί, θα είναι μία από τις λίγες φορές που ένας διεθνής θα επιστρέψει και ενώ νωρίτερα έχει αποχαιρετήσει. Το ίδιο φυσικά ισχύει για τους Σπανούλη και Ζήση.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα