back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Όλα μηδέν στο ΑΕΛ-Ατρόμητος

Διαβάστε επίσης

Δίχως νικητή και σκορ ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Super League στο «Αλκαζάρ» μεταξύ ΑΕΛ κι Ατρομήτου.

Μια αναμέτρηση που ήταν η παρθενική του Γιάννη Τάτση στον πάγκο των «βυσσινί» μετά την παραίτηση του Μιχάλη Γρηγορίου που ακολούθησε την 4αρα (4-1) από την ΑΕΚ στη Ριζούπολη και τη δημόσια κριτική που του ασκήθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Αλέξη Κούγια. Ο δεύτερος τεχνικός στην σεζόν δεν έφερε και τη 2η νίκη στο πρωτάθλημα σε ένα ματς «κλειστό», με φάσεις που γίνονταν με το …σταγονόμετρο, αφού αμφότεροι οι αντίπαλοι ασχολούνταν πρώτιστα με το να μην χάσουν.

Για την ομάδα του Κάναντι ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία αλλά τουλάχιστον κράτησε το αήττητο για 3ο ματς στο πρωτάθλημα αλλά και για 10η αναμέτρηση (ανεξαρτήτως έδρας) κόντρα στους «βυσσινί».

Γήπεδο: Αλκαζάρ (Λάρισα)

Σκόρερ:

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες κάρτες: Σπαρβ, Γιουνές, Τρούγιτς –

Κόκκινες κάρτες: –

Οι συνθέσεις

ΑΕΛ: Νάγκι, Ηλιάδης, Ζίζιτς, Μιχαήλ (λ. τρ. 55’ Μούζεκ), Μπέρτος, Σπαρβ (80’ Αλί Γκαζάλ), Μιλοσάβλιεβιτς, Φίλιπ, Πλατέλλας, Γιουνές (λ. τρ. 62’ Ντουρμισάι), Πινακάς (80’ Τρούγιτς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης – Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς, Γούτας, Γκαλβάο – Γκάλο (90’ Ρισβάνης), Χαρίσης (90’ Κωτσόπουλος), Μπουσούλατζιτς, – Ραμπέγιο (67’ Μάτιτς), Χριστοδουλόπουλος (67’ Μουνίθ), Μανούσος (90’ Νάτσος).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα