back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 18:00

Διαβάστε επίσης

Να αποφύγουμε τις συνάξεις στα σπίτια καθώς είναι ο πλέον επικίνδυνος τρόπος μετάδοσης του κορωνοϊού, προέτρεψε από τη Θεσσαλονίκη όπου επισκέφθηκε νοσοκομειακές δομές, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι φέτος θα κάνουμε Χριστούγεννα με την οικογένειά μας, συν μία οικογένεια ακόμη.

Ο πρωθυπουργός εξήρε τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού επισημαίνοντας ότι την επόμενη ημέρα το Εθνικό Σύστημα Υγείας θα βγει πιο ισχυρό.

“Πριν ασχοληθεί με το «νέο ΕΣΥ» ας ασχοληθεί με το σημερινό που καταρρέει με ευθύνη του” σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

“O κ. Μητσοτάκης στην πράξη δεν κάνει απολύτως τίποτα για το ΕΣΥ, γιατί δεν θέλει και δεν μπορεί” ανέφερε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά και ζήτησε την ένταξη των υγειονομικών στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Τήρηση των μέτρων και αποφυγή φαινομένων συνωστισμού ενόψει της εορτής του πολιούχου της πόλης, Αγίου Ανδρέα, συνέστησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης κατά την επίσκεψή του στην Πάτρα. «Δεν θα διαπραγματευτούμε τη δημόσια υγεία και την ανθρώπινη ζωή” τόνισε ο υπουργός.

Μεγάλο δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών που δρούσε σε όλη την Αττική εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία. Συνελήφθησαν 14 άτομα που συμμετείχαν στο κύκλωμα ενώ εξακριβώθηκαν πάνω από 850 περιπτώσεις διακίνησης , οι περισσότερες μέσα σε σχολικά κτίρια. Όπως προέκυψε από την έρευνα το δίκτυο που ήταν χωρισμένο σε δύο υποομάδες μετέφερε ναρκωτικά από την Αλβανία και με βάση σχολικό συγκρότημα στην περιοχή του Γαλατσίου ή το άλσος Νέας Φιλαδέλφειας τα διακινούσαν στο κέντρο της Αθήνας και την ευρύτερη περιοχή. Μετά από έρευνα στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 10 κιλά ινδικής κάνναβης, 172 γραμμάρια κοκαΐνης , περίστροφο και πιστόλι κρότου, πάνω από 39.000 ευρώ, 5 αυτοκίνητα, 6 μοτοσικλέτες και 36 κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ο Αθήνα 9.84 αποχαιρετά τον Βασίλη Πάικο που έφυγε χθες από τη ζωή. Έναν άνθρωπο που σε όλη του τη ζωή διακρίθηκε για το υψηλό του φρόνημα, την ευθύνη και την ακεραιότητά του. Ο Βασίλης Πάικος, υπήρξε επί χρόνια συνεργάτης του Αθήνα 9.84, ιδρυτικό στέλεχος του σταθμού και πρώην Διευθυντής Προγράμματος. Επί 25 χρόνια ήταν επικεφαλής της κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας “ΑΥΓΗ” και από το 2010 παρέμενε σύμβουλος έκδοσης και αρθρογράφος της εφημερίδας. Για χρόνια δίδασκε στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα, από το Κοιμητήριο Ζωγράφου, στις 12:30 μμ.

Σε τακτική βάση υλοποιούνται- με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα- οι επιχειρήσεις αντιγκράφιτι του Δήμου Αθηναίων, στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης. Σειρά είχε η 4η Δημοτική Κοινότητα, στον Λόφο Κολωνού και στην Πλατεία Λαού. «Όλα αλλάζουν όταν αποκαλύπτεται, το πραγματικό πρόσωπο της πόλης, πίσω από εικόνες που θόλωναν τα χαρακτηριστικά του» αναφέρει ανάρτηση του ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Στην αθλητική επικαιρότητα… και για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ αυτή την ώρα: Λάρισα – Ατρόμητος και στις 7 και μισή Άρης – Ολυμπιακός.

Και ο καιρός…

Μεταβολή θα παρουσιάσει από τις πρωινές ώρες αύριο, από τα δυτικά, με βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από πολύ ισχυρούς ανέμους σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Στην Αττική αραιές νεφώσεις για το υπόλοιπο της ημέρας Θερμοκρασία έως 17 βαθμούς Κελσίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα