back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μαραντόνα: Πέρασε στην αιωνιότητα ο Θεός της Αργεντινής

Διαβάστε επίσης

Μέσα σε κλίμα θλίψης και έντονης συγκινησιακής φόρτισης, συγγενείς και φίλοι είπαν το «τελευταίο αντίο» στον Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος από τα ξημερώματα της Παρασκευής  αναπαύεται δίπλα στους γονείς του. 

Ο Αργεντινός οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία και ετάφη δίπλα στους γονείς του στην Μπέλα Βίστα. Παροξυσμός επικράτησε κατά την αυτοκινητοπομπή ως την Μπέλα Βίστα, ενώ δεν έλειψαν τα… ευτράπελα.

After a day full of emotions, Diego Maradona was buried – Afagoals

Ο οδηγός της νεκροφόρας μπέρδεψε την έξοδο στη περιφερειακή οδό με αποτέλεσμα να καθυστερήσει να φτάσει στο νεκροταφείο η σορός του Μαραντόνα! Παράλληλα, λίγο έλειψε να χτυπήσει και να παρασύρει με τη νεκροφόρα έναν άνδρα, ο οποίος έσπασε τον κλοιό και έφτασε μια ανάσα από το αυτοκίνητο.

Η Αργεντινή «αποχαιρέτησε» τον Ντιεγκίτο της

Η οικογένεια του Ντιέγκο είχε αποφασίσει να γίνει η ταφή στις 21:00 (ώρα Ελλάδας), αλλά ήταν αδύνατο, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι δημιούργησαν χάος στους δρόμους.

Τα επεισόδια δεν άργησαν να ξεσπάσουν εκ νέου και να αμαυρώσουν την τελετή του λαϊκού προσκυνήματος. Οι αρχές διέκοψαν την τελετή, έκλεισαν τις πόρτες και λόγους ασφαλείας μετέφεραν το φέρετρο με τη σορό σε άλλο κτίριο της Casa Rosada.

Μάλιστα, τα ΜΜΕ, τα οποία κάνουν λόγο για κακή οργάνωση, αναφέρουν ότι δημιουργήθηκε ανθρώπινη ουρά τριών χιλιομέτρων, την οποία αποτελούσαν σχεδόν ένα εκατομμύριο άνθρωποι.

Οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς και της Ρίβερ Πλέιτ κλαίνε αγκαλιασμένοι έξω από το Προεδρικό Μέγαρο

Ο Ντιέγκο οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο της Μπέλα Βίστα, εν μέσω συνθημάτων και πέρασε στην αιωνιότητα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα