back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δύο νέες real time live streaming προβολές στο Θέατρο Πορεία

Διαβάστε επίσης

Το Θέατρο Πορεία, ενεργό και πρωτοπόρο συνεχίζει να εκπέμπει ζωντανά, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα επικοινωνίας του με το κοινό.

Οι real time live streaming αναμεταδόσεις συνεχίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο με δύο πολύ ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις, που κατά γενική ομολογία έχουν αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στα θεατρικά πράγματα. Πρόκειται για το «Θείο Τραγί» του ανατρεπτικού Γιάννη Σκαρίμπα, σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη (Σάββατο 28/11, 21:00) και τον «Αρίστο» του Θωμά Κοροβίνη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαγεωργίου (Κυριακή 29/11, 21:00).

Στην παράσταση του Άρη Μπινιάρη «Το Θείο Τραγί», ο λόγος του υπερρεαλιστή ποιητή και πεζογράφου Γιάννη Σκαρίμπα πλαισιώνεται από μουσική και τραγούδια γραμμένα ειδικά για την παράσταση και με όχημα τα εκφραστικά μέσα του ηθοποιού δημιουργούν μια δυναμική πλατφόρμα αφήγησης της προκλητικής αυτής ιστορίας.

Η βραβευμένη παράσταση του Γιώργου Παπαγεωργίου «Αρίστος», είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Θωμά Κοροβίνη «Ο Γύρος του Θανάτου», με κεντρικό θέμα τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη, του φερόμενου ως «Δράκου του Σέιχ Σου» που εκτελέστηκε το 1968 στις φυλακές Επταπυργίου.

Οι θεατές μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο για τις real time live streaming αναμεταδόσεις μπαίνοντας στο www.poreiatheatre.com.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα