back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανατροπή στις συνθήκες θανάτου του Μαραντόνα – Σε αντιφάσεις έπεσαν οι νοσηλευτές του

Διαβάστε επίσης

Περίεργη τροπή φαίνεται να παίρνει η δικαστική διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα στην Αργεντινή, καθώς ερευνώνται ήδη οι ευθύνες που μπορεί να είχαν οι νοσηλευτές και το υγειονομικό προσωπικό, αφού στις καταθέσεις που κλήθηκαν να δώσουν υπέπεσαν σε αντιφάσεις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατάθεση της νοσηλεύτριας, Γισέλα Νταϊάνα, που είχε βάρδια το πρωί της Τετάρτης στο σπίτι του Μαραντόνα στο Τίγκρε, όπου ανάρρωνε από την επέμβασή του στο κεφάλι.

«Με υποχρέωσαν να δηλώσω ότι το πρωί φρόντισα εγώ τον Μαραντόνα, ενώ στην πραγματικότητα τον είχα αφήσει να ξεκουραστεί», είπε στην κατάθεσή της στις δικαστικές αρχές, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει ποιος την υποχρέωσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Κάμερες ασφαλείας της οικίας του Μαραντόνα έδειξαν ότι ενώ η ψυχίατρος και ο ψυχολόγος του τον βρήκαν αναίσθητο στις 11 π.μ. τοπική ώρα, το πρώτο ασθενοφόρο κατέφθασε στις 12.28 μ.μ. διαπιστώνοντας όμως απλά το θάνατό του που είχε επέλθει από τις 12 το μεσημέρι.

Θυμίζουμε πως ο δικηγόρος και φίλος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, κατήγγειλε «εγκληματική ηλιθιότητα» και είχε ζητήσει έρευνα από τις Αρχές σχετικά με το θάνατο του θρυλικού Αργεντινού.

Από την πλευρά του, ο προσωπικός γιατρός του Μαραντόνα, Αλφρέδο Καέ είχε δηλώσει: «Μετά από 33 χρόνια όπου ζήσαμε πολλά μαζί, ο Ντιέγκο έφυγε με τον πλέον αναπάντεχο τρόπο και δεν μπορώ να το πιστέψω.

Προσωπικά δεν πίστευα όταν άκουσα ότι θα πάρει εξιτήριο μετά την επέμβαση στον εγκέφαλο του και το είχα πει ότι έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο και να έχει 24ωρη φροντίδα. Ο Ντιέγκο ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Άνθρωπος που ήταν δίπλα του μου εκμυστηρεύθηκε πως του είπε ότι ένιωθε θλιμμένος, ότι είχε πέσει σε κατάθλιψη και αισθάνονταν πως είχε κάνει τα πάντα στη ζωή του. Κι αυτό το τελευταίο με είχε προβληματίσει έντονα».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα