back to top
21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ήττα-σοκ για την ΑΕΚ με 3-0 από τη Ζόρια στο ΟΑΚΑ

Διαβάστε επίσης

Βαριά ήττα με σκορ 3-0 μέσα στο ΟΑΚΑ γνώρισε η ΑΕΚ από την Ουκρανική Ζόρια για την 4η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο, με φανερή την απουσία του τιμωρημένου Μάνταλου, ενώ στην επανάληψη προέκυψε πανωλεθρία…

Η αποβολή του Σάκχοφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα από το 49’ έβαλε… βαρίδια στα πόδια των παικτών του Μάσιμο Καρέρα, που είδαν τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται την «γκάφα» του Αθανασιάδη για το 0-1 στο 61’ και πέντε λεπτά μετά να κάνουν το 0-2 με το ωραίο γκολ του Καμπάιεβ!

Μάλιστα, η Ζόρια πέτυχε και τρίτο τέρμα, με τον Λούνοβ που είχε μπει αλλαγή να κερδίζει πέναλτι από τον επίσης νεοεισελθόντα Γαλανόπουλο και τον Γιουρτσένκο να «γράφει» το τελικό 0-3 από την άσπρη βούλα, τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη.

Πλέον, τόσο η ΑΕΚ όσο και η σημερινή της αντίπαλος είναι ισόβαθμες με 3 πόντους έκαστη και έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες, ουσιαστικά, την ώρα που Λέστερ και Μπράγκα φαντάζουν ξεκάθαρα φαβορί, με 10 κι 7 αντίστοιχα, δύο «στροφές» πριν τη λήξη της φάσης των ομίλων.

AEK: Αθανασιάδης, Σβάρνας (82’ Βασιλαντωνόπουλος), Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, Μπακάκης (65’ Γαλανόπουλος), Σάκχοφ, Σιμόες (87’ Μαχαίρας), Κρίστιτσιτς, Ινσούα, Λιβάγια, Τάνκοβιτς (65’ Ανσαριφάρντ).

Ζόρια: Σεβτσένκο, Φαβόροβ, Βέρνιντουμπ, Αμπού Ανά, Τσιγκάνικς, Κοτσέρχιν (82’ Λούνοβ), Ιβανισένια, Γιουρτσένκο, Καμπάιεβ, Χλάντκι (63’ Ναζαρίνα), Χρομόβ.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα