back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η «μάχη » των γιατρών να σώσουν τη ζωή του Μαραντόνα

Διαβάστε επίσης

Ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη. Ο 60χρονος σούπερ σταρ υπέστη ανακοπή καρδιάς και έχασε τη μάχη για τη ζωή, χωρίς να προλάβουν να παρέμβουν γιατροί και νοσηλευτές για να τον σώσουν.

Η ιστοσελίδα της εφημερίδας Clarin, που μετέδωσε πρώτη το τραγικό νέο του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα, σε αποκλειστικό της δημοσίευμα αποκαλύπτει τις τελευταίες στιγμές του μύθου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρει, ο Μαραντόνα ήταν μόνος και δεν είχε μπορέσει να δει τα παιδιά του ούτε στα γενέθλιά του στο τέλος του Οκτωβρίου, ενώ του έλειπε πολύ η μητέρα του κι αυτό τον είχε ρίξει πολύ ψυχολογικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μαραντόνα ξύπνησε στις 10:00 (ώρα Αργεντινής) και δεν αισθανόταν καλά. Οι άνθρωποι που είχαν επιφορτιστεί με το να τον προσέχουν στη διάρκεια της αποθεραπείας του από την επέμβαση στο κεφάλι, οι Μαξιμιλιάνο Πομάργο και Τζόνι Εσπόσιτο, ήταν ανήσυχοι.

Αμέσως επικοινώνησαν με τον γιατρό Λεπόλντο Λούκε και τον δικηγόρο και φίλο του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα όπως επίσης και με τις κόρες του που ζουν στην Αργεντινή, Ντάλμα, Τζιανίνα και Τζάνα.

Προς το μεσημέρι στη γειτονιά Σαν Αντρές εμφανίστηκαν περίπου έξι ασθενοφόρα, με τους διασώστες να προσπαθούν για το… θαύμα και να κρατήσουν στη ζωή τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Δεν μπόρεσαν, όμως, να κάνουν τίποτα και ο 60χρονος μύθος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα