back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τι θα δούμε σήμερα; 25-11-2020

Διαβάστε επίσης

Το 33ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου επιστρέφει ψηφιακά και δωρεάν από σήμερα έως τις 4 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα των προβολών εκτός από το διαγωνιστικό τμήμα περιλαμβάνει και επιλεγμένα αφιερώματα. Όλες οι ταινίες της διοργάνωσης είναι διαθέσιμες για 24 ώρες, μέσα από την πλατφόρμα του cinesquare, τον επίσημο ψηφιακό χώρο του Φεστιβάλ.

Συνεχίζουμε με το 4ο Φεστιβάλ WIFT GR «50/50: Ισότητα και στον Κινηματογράφο». Το φεστιβάλ, που ξεκινάει σήμερα Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών και ολοκληρώνεται την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, συνδιοργανώνουν το WIFT GR και η Ταινιοθήκη της Ελλάδος. Δείτε όλες τις ταινίες δωρεάν στην πλατφόρμα της Ταινιοθήκης της Ελλάδος.

Κλείνουμε με τη νέα διαδικτυακή τηλεόραση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Η GNO TV ξεκινά σήμερα τις διαδικτυακές προβολές της με την Μαντάμα Μπατερφλάι του Τζάκομο Πουτσίνι. Ο Λουκάς Καρυτινός υπογράφει τη μουσική διεύθυνση και ο Ούγκο ντε Άνα τη σκηνοθεσία, τα σκηνικά και τα κοστούμια. Στον ρόλο της Μπατερφλάι η Ερμονέλα Γιάχο. Δείτε μέσω του nationalopera.gr/GNOTV την παράσταση στον χρόνο που έχετε επιλέξει. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και προπωλούνται στο ticketservices.gr.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από την Μαρία Βασιλοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα