back to top
18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Β. Κοντοζαμάνης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο χορήγησης δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους του ΕΣΥ

Διαβάστε επίσης

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο χορήγησης δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους του ΕΣΥ, όπως ανέφερε στη Βουλή, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Πουλά, ο κ. Κοντοζαμάνης, επεσήμανε ότι η κυβέρνηση θέλει να ενισχύσει όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορονοϊού, όμως προσεγγίζει το θέμα με υπευθυνότητα και μεγάλη προσοχή , γιατί-όπως είπε- δεν είναι στη νοοτροπία μας να υποσχόμαστε «λαγούς με πετραχήλια».

Ο υφυπουργός Υγείας, σημείωσε ότι η κυβέρνηση οφείλει να προχωρά με μεγάλη προσοχή, σε ενέργειες που έχουν μεγάλο οικονομικό αποτύπωμα, καθώς οι πηγές χρηματοδότηςης δεν είναι ανεξάντλητες. Πάντως, τόνισε ότι το θέμα της χορήγησης δώρου Χριστουγέννων σε όλους τους υγειονομικούς, «υφίσταται ανοιχτό ως ενδεχόμενο».

Σε ό,τι αφορά το αίτημα των κομμάτων της αντιπολίτευσης να υπαχθούν οι εργαζόμενοι του ΕΣΥ στα βαρέα και ανθυγιεινά, ο κ. Κοντοζαμάνης, είπε ότι η κυβέρνηση περιμένει τις εισηγήσεις της αρμόδιας επιτροπής και πολύ σύντομα θα υπάρχουν αποτελέσματα.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα