back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στο 50% η τηλεργασία στις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων

Διαβάστε επίσης

Με τηλεργασία, σε ποσοστό της τάξης του 50%, λόγω των συνθηκών του κορονοιού, λειτουργούν πολλές από τις διευθύνσεις και τα τμήματα του δήμου Αθηναίων που δεν χαρακτηρίζονται αιχμής.

Ο γενικός Γραμματέας του δήμου Αθηναίων Αλέξανδρος Τσιατσιάμης, μιλώντας στον 9.84, τόνισε ότι οι υπόλοιπες υπηρεσίες του δήμου δέχονται κατόπιν ραντεβού και μόνον σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη για να εξυπηρετηθεί ο πολίτης, φυσικά με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Δηλαδή όταν υπάρχουν ανάγκες για τα θέματα της πολεοδομίας, του ΤΑΠ, των κοινωνικών υπηρεσιών. Οι δημότες σε γενικό κανόνα για τις υπόλοιπες υπηρεσίες υπηρεσιών και διευθύνσεων εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά από την ηλεκτρονική σελίδα του δήμου Αθηναίων.
> Αναλυτικά, ο κ. Τσιατσιάμης δήλωσε τα εξής:
>
> «Σύμφωνα με τις κοινές υπουργικές αποφάσεις για την τηλεργασία, ο Δήμος Αθηναίων έχει οργανώσει τμήματα και διευθύνσεις σε ποσοστό 50% . Πρόκειται για διευθύνσεις που δύναται να παρέχουν τηλεργασία και δεν είναι αιχμής και το 50% των υπαλλήλων εργάζονται από το σπίτι. Σε ό,τι αφορά την επικοινωνία με το κοινό γίνεται με ραντεβού μόνο όταν είναι απόλυτη ανάγκη να εξυπηρετηθεί ο πολίτης. Εξυπηρετείται μόνο από τα ηλεκτρονικές υπηρεσίες που έχουν οργανωθεί και παρέχονται από το πόρταλ του δήμου Αθηναίων. Όταν παραστεί απόλυτη ανάγκη να προσέλθει ο πολίτης τότε αυτό μπορεί να γίνει κατόπιν ραντεβού αφού τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Δηλαδή όταν υπάρχουν ανάγκες για τα θέματα της πολεοδομίας, του ΤΑΠ, των κοινωνικών υπηρεσιών μπορεί να προσέλθει πολίτης αλλά να τονίσουμε μόνον εφόσον υπάρχει απόλυτη ανάγκη».

Κ. Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα