back to top
18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Eύκολα ματς για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική της Super League την Κυριακή 22 Νοεμβρίου (22/11).

Στις 15:00 η ΑΕΚ υποδέχεται την ΑΕΛ στη Ριζούπολη, λόγω εργασιών στο χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ. Η Ένωση τις τελευταίες μέρες πλήχθηκε από τον κορονοϊό και έχει αρκετές απουσίες στην αποστολή της (χωρίς Τσιγκρίνσκι, Βασιλαντωνόπουλο, Λιβάι Γκαρσία, Λάτσι, Σαμπανάτζοβιτς), ωστόσο θα επιδιώξει τη νίκη κόντρα στους «βυσσινί». Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα για να βρεθούν πιο κοντά στη ζώνη των playoffs και παρατάσσονται χωρίς τον Νούνιτς.

Στις 17:15, ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Άρη στο Αγρίνιο. Οι Αγρινιώτες ψάχνουν βαθμολογική «ανάσα» για να «ξεκολλήσουν» από την προτελευταία θέση, στο ντεμπούτο του Τραϊνού Δέλλα. Όσο για τον δεύτερο Άρη, η ομάδα του Άκη Μάντζιου χρειάζεται νίκη για να παραμείνει στη δεύτερη θέση χωρίς τον Κουέστα, αλλά με τους Σάσα και Ματέο Γκαρσία στην αποστολή.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ, έχοντας και πάλι στην αποστολή του τον Βιεϊρίνια, αλλά χωρίς τους Μιχάι, Αουγκούστο, Γιαννούλη, Λύρατζη, Ζαμπά και Κούτσια, αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:30). Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες στην κούρσα για την κορυφή, με τους Ηπειρώτες πάντως να θέλουν συνεχίσουν την καλή τους πορεία στη φετινή Super League.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League:
Σάββατο 21/11
Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 2-2
Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης 2-2
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0

Κυριακή
15:00 ΑΕΚ – ΑΕΛ
17:15 Παναιτωλικός – Άρης
19:30 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

Σ. Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα