back to top
24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μοιράστηκαν τα πάντα Λαμία-Αστέρας Τρίπολης 2-2

Διαβάστε επίσης

Ισόπαλο 2-2 έληξε το Λαμία – Αστέρας Τρίπολης με τους γηπεδούχους να γυρνούν το εις βάρος τους 0-1 σε 2-1 αλλά να ισοφαρίζονται σε ένα ματς, με μπόλικο… VAR.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν (41’), σ’ ένα ματς δίχως φάσεις, με πέναλτι του Μπαράλες (δεν πανηγύρισε κόντρα στην πρώην ομάδα του) αλλά ισοφαρίστηκαν (56’) με τον ίδιο τρόπο από τον Ντέλετιτς (επίσης δεν πανηγύρισε κόντρα στην πρώην ομάδα του) για παράβαση που έγινε εκτός περιοχής από τον Μουνάφο στον Σέρβο.

Με βελτιωμένη ψυχολογία η Λαμία έκανε το 2-1 με τον νεοσειλεθόντα Τσούκαλο (69’) αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 79’ από τον Ριέρα.

Στο 91’ ο Τσαγκαράκης – που ήταν ασορτί με την ποιότητα του αγώνα – έδειξε ξανά την άσπρη βούλα για χέρια του Ιγκλέσιας εκτός περιοχής αλλά αυτή τη φορά το VAR (και το ότι δεν πήγε να ξαναδεί την φάση…) τον γλίτωσε από ένα νέο λάθος.

Ακόμη κι έτσι ο Αστέρας δεν κατάφερε να πετύχει τη 2η νίκη του σε 8 ματς κόντρα στην Λαμία

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας, «Αθανάσιος Διάκος»

Σκόρερ: 56’ (πεν.) Ντέλετιτς, 69’ Τσούκαλος – 41’ (πεν.) Μπαράλες, 78’ Ριέρα.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Κίτρινες κάρτες: Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς – Μπαράλες, Κώτσιρας, Τασουλής.

Κόκκινες κάρτες: –

Οι συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): ): Επασί – Σκόνδρας, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Μπαχανάκ – Μπουλούλης (99’ Σαραμαντάς), Μπεχαράνο – Ρόμανιτς, Καραμάνος, Ντέλετιτς (79’ Βασιλακάκης) – Αραμπούλι (66’ Τσούκαλος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής – Μουνάφο (75’ Μπόρχα Φερνάντθ), Βαλιέντε (88’ Ιγκλέσιας) – Ριέρα (88’ Αλί Μπαμπά), Σίτο (75’ Γκόμες), Κρέσπι (66’ Λέο Τιλίκα) – Μπαράλες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα