back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τι θα δούμε σήμερα; 20-11-2020

Διαβάστε επίσης

Κινηματογραφική η πρώτη μας πρόταση. Συνεχίζονται οι διαδικτυακές προβολές του κύκλου «Νέες σινεφιλίες: Το πνεύμα αντίστασης του άλλου ισπανικού κινηματογράφου» από το Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας και την Ελληνοαμερικανική Ένωση. Οι ταινίες του κύκλου προβάλλονται κάθε Παρασκευή με ελληνικούς υπότιτλους και είναι διαθέσιμες για 48 ώρες, χωρίς χρέωση στις σελίδες των δύο φορέων. Δείτε απόψε, στις 9, την ταινία «Βίαιη εποχή» σε σκηνοθεσία Anxos Fazáns.

Συνεχίζουμε με θέατρο. Ζωντανές διαδικτυακές μεταδόσεις από τις Σκηνές του ξεκινάει το Εθνικό Θέατρο προσφέροντας τη δυνατότητα πρόσβασης στις παραστάσεις της τρέχουσας θεατρικής περιόδου που διακόπηκαν. H πρώτη θα γίνει αύριο Σάββατο από τη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος», στις 8.30 το βράδυ, με το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη «Σ’ εσάς που με ακούτε», το οποίο σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Αβρανάς. Η μετάδοση θα είναι διαθέσιμη στο site του Εθνικού Θεάτρου, με το εισιτήριο να κοστίζει 8 ευρώ.

θεατρική και η τελευταία μας πρόταση. Η Ευρυδίκη της Σάρα Ρουλ, μία από τις σημαντικότερες παραστάσεις της τελευταίας δεκαετίας για το θέατρο Πορεία, επιστέφει διαδικτυακά. Η μετάφραση και η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Τάρλοου και τον ομώνυμο ρόλο ερμηνεύει η Κόρα Καρβούνη. Δείτε την παράσταση σε live stream μετάδοση, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στο poreiatheatre.com. Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από την Μαρία Βασιλοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα