back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με πολλά προβλήματα ο Ολυμπιακός αύριο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ

Διαβάστε επίσης

Με αρκετά προβλήματα σε όλες τις γραμμές θα αντιμετωπίσει το βράδυ του Σαββάτου ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεση του και τους Χολέμπας και Βινάγκρε που αποκλείστηκαν από την αποστολή μαζί με τον τραυματία Βαλμπουενά αλλά και τους Χασάν και Ελ Αραμπί που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πηγαίνει με 23 ποδοσφαιριστές στο μεγάλο ντέρμπι του Καραϊσκάκη και με πολλά προβλήματα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μπρούνο. Αντίθετα κανονικά στην αποστολή είναι ο Βρουσάι, ενώ ο Μαρτίνς πήρε μαζί και τον νεαρό Τσέλιο από την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού:

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό (Σάββατο 19:30, novasports1HD).

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του για τελευταία φορά πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 23 παίκτες.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Ανδρούτσος, Μπα, Σισέ, Πέπε, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Τσέλιος, Τιάγκο Σίλβα, Λοβέρα, Φορτούνης, Σουντανί, Κάιπερς.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα