back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αρνητικά τα τεστ κορονοϊού στην ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Συν δύο παίκτες έχει στη διάθεση του πλέον ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα αφού οι Εμάνουελ Ινσούα και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος έβγαλαν αρνητικό δείγμα στον έλεγχο κορονοϊού που διενεργήθηκε το πρωί στο προπονητήριο των Σπάτων.

Πάντως οι προαναφερθέντες παίκτες θα ενταχθούν την Παρασκευή στις προπονήσεις αφού περάσουν και περαιτέρω έλεγχο, επιτυχώς.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει και τρίτος, που που θα έχει αναρρώσει από την πανδημία, καθώς ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έδωσε αργότερα από τους προαναφερθέντες δείγμα και το αποτέλεσμα του αναμένεται οσονούπω.

Όπως γίνεται αντιληπτό λύνονται τα χέρια του προπονητή της ΑΕΚ ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων της ομάδας,

Ασθενείς παραμένουν οι Λάτσι και Σαμπανάτζοβιτς, που δεν πήγαν να υποβληθούν καν σε τεστ (λόγω του χρόνου που προσβλήθηκαν) αλλά και δύο μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ανάρτηση της «Ένωσης» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

«Χωρίς κανένα νέο κρούσμα για δεύτερη συνεχόμενη φορά πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα Σπάτα ένας ακόμα έλεγχος ανίχνευσης κορωνοϊού!

Αντίθετα, αρνητικά ήταν τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν Εμάνουελ Ινσούα και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος καθώς και έξι μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για άμεση ανάρρωση και επιστροφή στα Σπάτα και για τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας!»

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα