back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τι θα δούμε σήμερα; 18-11-2020

Διαβάστε επίσης

Διαδικτυακό εργαστήρι αφήγησης για ενήλικες διοργανώνει κάθε Τετάρτη έως τις 2 Δεκεμβρίου το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, με τίτλο «Παραμύθια με μυρωδιά χαρτιού», με την αφηγήτρια και συγγραφέα Εύη Γεροκώστα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος.

Συνεχίζουμε με τον δεύτερο κύκλο της διαδικτυακής ηχητικής σειράς «Αναγνώσεις» του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Ο κύκλος εγκαινιάζεται, απόψε στις 7, με το διήγημα του Ουίλλιαμ Φώκνερ «Ένα ρόδο για την Έμιλυ». Το διήγημα διαβάζει ο ηθοποιός Αλέξανδρος Λογοθέτης, ενώ την σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει η Ιώ Βουλγαράκη. H ηχογράφηση θα παραμείνει διαθέσιμη στο site του Κέντρου Πολιτισμού.

Και τέλος συναντάμε ψηφιακά τον Jo Nesbo, τον πιο πολυδιαβασμένο συγγραφέα της αστυνομικής λογοτεχνίας παγκοσμίως, μέσα από το ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube. Ο μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας εμφανίστηκε στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης τον Οκτώβριο του 2017, στο πλαίσιο της προγράμματος «Λέξεις & Σκέψεις». Συντονιστείτε στο Ψηφιακό Κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση, χωρίς αντίτιμο ή χρονικό περιορισμό, και δείτε τη συζήτηση με τον Νέσμπο που συντόνισαν οι δημοσιογράφοι Μαριλένα Αστραπέλλου και Γιώργος Νάστος.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από την Μαρία Βασιλοπούλου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα