back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 11-11-2020

Διαβάστε επίσης

Το ψηφιακό Κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση συνεχίζει τις ζωντανές μεταδόσεις, παραστάσεις και συναντήσεις, χωρίς αντίτιμο ή χρονικό περιορισμό. Απόψε, στις 21:00, πατήστε play στην πιο απρόβλεπτη ζωντανή μετάδοση της Στέγης και για 72 ώρες ασταμάτητα, δείτε υλικό σε πρώτη προβολή, αποκλειστικές συνεντεύξεις, backstage, καμπάνιες επικοινωνίας, αυθόρμητα βίντεο, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, αποκλειστικό περιεχόμενο, highlights και live chat.

Συνεχίζουμε με θέατρο. Οι Ginger Creepers, Χρήστος Καπενής και Γρηγόρης Χατζάκης, έχοντας δημιουργήσει το Radioptical Theater σε συνεργασία με την πλατφόρμα aejaa, παρουσιάζουν το εμβληματικό έργο του Σάμιουελ Μπέκετ «Η Τελευταία Μαγνητοταινία του Κραππ». Ο ήχος με άλλα λόγια δίνει τη ροή του έργου, ενώ η εικόνα αποκωδικοποιεί τη σκηνοθετική ανάγνωση της παράστασης. Δείτε το έργο απόψε στις 21.00, δωρεάν στο aejaa.com.

Κλείνουμε με μία διαδικτυακή βόλτα στο Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά. Το Μουσείο φέρνει στο σπίτι σας τις μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις του μέσω διαδικτυακών ξεναγήσεων live streaming. Η διάρκεια της ξενάγησης είναι μία ώρα και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στο kotsanas.com.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από την Μαρία Βασιλοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα