back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Υδραϊκός δεν ταξιδεύει στην Ιταλία για το Champions League υδατοσφαίρισης

Διαβάστε επίσης

Οριστική είναι η απόσυρση του Υδραϊκού από τον Α΄ προκριματικό όμιλο του Champions League υδατοσφαίρισης, που ξεκινάει σήμερα στις Συρακούσες.

Στο σύλλογο της Ύδρας υπήρχε έντονος προβληματισμός για τη συμμετοχή στους αγώνες, αφενός γιατί οι παίκτες παραμένουν απροπόνητοι από την περασμένη Δευτέρα, λόγω των περιοριστικών μέτρων και αφετέρου εξαιτίας της ανησυχίας για την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ιταλία. Η «χαριστική βολή» δόθηκε με την ακύρωση από την αεροπορική εταιρεία της εσωτερικής πτήσης επιστροφής, καθώς δεν υπήρχε ο χρόνος για να αναζητηθεί άλλη λύση.

Ο Υδραϊκός έχει ενημερώσει τη LEN για την απόσυρσή του και ελπίζει ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα αποδεχθεί τους λόγους ανωτέρας βίας και δεν θα του επιβάλλει το πρόστιμο που ορίζει ο κανονισμός, το οποίο ανέρχεται στα 7.500 ευρώ.

Από την άλλη, η διεθνής ομοσπονδία το πιθανότερο είναι να μην επιτρέψει στην ελληνική ομάδα να μετάσχει εν συνεχεία στο Euro Cup, όπου συνεχίζουν οι ομάδες που αποκλείονται από τα προκριματικά του Champions League.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα