back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

O Αυξέντιος (Εντι) Ζεμενίδης στην εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές» στον ΑΘΗΝΑ 9,84 (Audio)

Διαβάστε επίσης

O Αυξέντιος (Εντι) Ζεμενίδης, νομικός και εκτελεστικός διευθυντής της Οργάνωσης Ελληνο-Αμερικανικής Ηγεσίας (HALC) – Ελληνοαμερικανικό λόμπι με έδρα το Σικάγο, είναι ο καλεσμένος στην εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές» του Αντώνη Καραγιαννάκη στον ΑΘΗΝΑ 9,84.

Ο λόγος προφανής. Οι Αμερικανικές εκλογές 2020. Με ότι έγινε και δεν…έγινε.
Άργησε να μιλήσει η κάλπη, τα exit polls πέσανε έξω, Πύρρειος νίκη -όπως διαφαίνεται- του Μπάιντεν και τα καμώματα του Τραμπ.

Μιλάμε για την πόλωση και διχασμό των Αμερικανών, τι σημαίνει αυτή η νίκη για την Ελλάδα και τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, τα δικαστήρια, τις ενστάσεις την Αϊόβα, την Τζόρτζια, την Αριζόνα και πολλά άλλα.

Ο κ. Ζεμενίδης μας παρουσιάζει και αναλύει τους ελληνικής καταγωγής υποψηφίους που τα κατάφεραν και μπήκαν σε Γερουσία και Βουλή.
Μας μιλάει για το έργο και το όραμα της Οργάνωσης Ελληνο-Αμερικανικής Ηγεσίας (HALC).

Τέλος ο Αυξέντιος (Εντυ) Ζεμενίδης μιλάει για την Αθήνα που σπούδασε, για το Σικάγο που ζει και εργάζεται και για το ελληνικό στοιχείο της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Μία ωραία ιστορία – μια όμορφη ραδιοφωνική ξενάγηση την Κυριακή το πρωί στις επτά στον ΑΘΗΝΑ 9,84 και την εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές».

Φτιάξετε καφέ και ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!!
Ευχαριστώ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα