back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αρμενία: Καταρρίφθηκε ρωσικό ελικόπτερο – Νεκροί οι 2 πιλότοι

Διαβάστε επίσης

Ρωσικό ελικόπτερο MI-24 καταρρίφθηκε από πυρά αεράμυνας στην Αρμενία κοντά στον καταυλισμό Γιεράσχ, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν ανακοίνωσαν σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και η υπηρεσία εκτάκτων αναγκών της Αρμενίας.

Δύο μέλη του πληρώματος σκοτώθηκαν από τη κατάρριψη του ελικοπτέρου που έπιασε φωτιά μετά την συντριβή του και ένα ακόμη τραυματίστηκε, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο.

Η διοίκηση της 102ης ρωσικής στρατιωτικής βάσης διενεργεί έρευνα για να εντοπίσει την προέλευση των πυρών, τόνισε το ρωσικό υπουργείο.

Εν τω μεταξύ, οι αρμενικές δυνάμεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν έχουν πλέον υπό τον έλεγχό τους τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του θύλακα και οι αζέρικες δυνάμεις πλησιάζουν στην πρωτεύουσα Στεπανακέρτ, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του ηγέτη του θύλακα.

Ο Βαχράμ Πογκοσιάν, εκπρόσωπος του Αρμένιου ηγέτη του Ναγκόρνο Καραμπάχ, ανέφερε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook: «Μια αλυσίδα κακοτυχιών ακολουθεί και η πόλη Σούσι δεν τελεί υπό τον έλεγχό μας. Θα πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας καθώς ο εχθρός είναι κοντά στο Στεπανακέρτ (την πρωτεύουσα)».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα