back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τεστ σε όλους τους εργαζόμενους του Αθήνα 9.84, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ

Διαβάστε επίσης

Λόγω δύο μεμονωμένων κρουσμάτων κορονοϊού σε εργαζόμενους του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης Αθήνα 9.84, αύριο Παρασκευή 6/11 στις 9:00 το πρωί, θα διενεργηθούν, σε συνεργασία με κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, τεστ σε όλους τους εργαζομένους προκειμένου να ελέγξουμε εξ αρχής την πιθανότητα διασποράς του ιού. Ακολουθήσαμε από την αρχή τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τους ασθενείς αλλά και τις επαφές αυτών με προληπτικές καραντίνες 7 ημερών.
Παράλληλα διενεργήθηκε προληπτική απολύμανση σε όλους τους χώρους του σταθμού ενώ υπάρχει πλέον ενισχυμένη πρόνοια με επιπρόσθετο συνεργείο καθαρισμού για την καθημερινή λειτουργία του σταθμού.
Εφαρμόζεται τηλεργασία στο max σε όλες τις διευθύνσεις.
Ακριβώς στην μια εβδομάδα θα διενεργηθούν τα τεστ για όλους για την μεγαλύτερη ακρίβεια των αποτελεσμάτων.
Η διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων είναι ο μοναδικός μας γνώμονας στη συγκυρία της πανδημίας και με αυτό το δεδομένο κινούμαστε προληπτικά από την πρώτη στιγμή.
Η υγεία των νοσούντων είναι καλή και παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα.

Ευχαριστούμε την διοίκηση του ΕΟΔΥ για την άμεση ανταπόκριση και την καθοδήγηση στην πιστή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους για την ψυχραιμία και τη διάθεση συνεργασίας για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί αυτή την πρωτοφανή συγκυρία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα