back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γ. Κεφαλογιάννης «Τώρα είναι η ώρα να πάρουμε αυστηρά μέτρα για να εμποδίσουμε την εξάπλωση του ιού και να προστατεύσουμε την οικονομία»

Διαβάστε επίσης

« Η πορεία του κορονοϊού είναι τόσο δυναμική που τώρα είναι η ώρα να πάρουμε αυστηρά μέτρα για να εμποδίσουμε την εξάπλωση του ιού και να προστατεύσουμε και την οικονομία της χώρας» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στην Στέλλα Παπαμιχαήλ ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

«Σεβόμαστε τις απόψεις της επιστημονικής κοινότητας αλλά ως πολιτικοί πρέπει να σταθμίσουμε και τις επιπτώσεις στην οικονομία. Αν συγκριθούμε με άλλες χώρες, όπως η Τσεχία και το Βέλγιο, θα δούμε ότι τώρα είναι η ώρα να πάρουμε αυστηρά μέτρα για να εμποδίσουμε την εξάπλωση του ιού και να προστατεύσουμε και την οικονομία της χώρας»

Για ΜΜΜ: «Τώρα με το lockdown, η μετακίνηση θα είναι μειωμένη στα ΜΜΜ αλλά όσα μέτρα και να λάβουμε για την αποσυμφόρηση των μέσων μεταφοράς, εάν δεν τηρούμε κι εμείς οι πολίτες τα μέτρα, όπως η χρήση μάσκας και οι αποστάσεις, δε θα έχουμε αποτέλεσμα»

Για ενίσχυση στόλου οχημάτων: «Συνεχίζεται κανονικά ο προγραμματισμός για να ενισχυθεί ο στόλος των οχημάτων. Στην Αθήνα κυκλοφορούν 1100 λεωφορεία και τρόλεϊ ενώ το 2019 κυκλοφορούσαν 850.. Στόχος μας είναι, μέχρι τέλος Νοεμβρίου, να κυκλοφορήσουν άλλα 100 λεωφορεία στην Αθήνα»

Προσλήψεις: «Αυτή τη στιγμή, τρέχει προκήρυξη για την πρόσληψη σε ΟΣΥ και ΣΤΑΣΥ περισσότερων από 600 τεχνίτες και οδηγούς, ενώ γίνεται προσπάθεια να περιοριστούν στο ελάχιστο αποσπάσεις ή μετακινήσεις προσωπικού. Αύριο στη Βουλή θα παρουσιαστούν αναλυτικά τα επίσημα στοιχεία»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα