back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 17:00

Διαβάστε επίσης

Αμφίρροπο και αβέβαιο το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών, με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, να προηγείται, μέχρι στιγμής, στους εκλέκτορες, με 238 έναντι 213 του νυν Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ. Ωστόσο απομένει να ενσωματωθούν κρίσιμες Πολιτείες, όπως η Πενσυλβάνια, το Μίσιγκαν και το Ουισκόνσιν, με τον Τραμπ να προηγείται, μέχρι στιγμής μόνον στην πρώτη και τον Μπάιντεν να παίρνει κεφάλι πριν από λίγο στο Μίσιγκαν. Για το πώς έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής μας ενημερώνει ο Κώστας Ράπτης…

Το ενδεχόμενο απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τις 10:30 το βράδυ στην Αττική θα εξετάσει η Επιτροπή Εμπειρογνωμώνων, μετά το χθεσινό ρεκόρ των 2.166 κρουσμάτων στην ελληνική επικράτεια – στους 169 οι διασωληνωμένοι ασθενείς. “Δεν είμαστε κοντά σε lockdown στην Αττική”, δήλωσε, πάντως, στο Open, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Δεν απέκλεισε, ωστόσο, την απαγόρευση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων, εάν οι εξελίξεις το υπαγορεύσουν και οι ειδικοί το εισηγηθούν.

…Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και η Δημοκρατία στην εποχή της πανδημίας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της 130ης Συνόδου των υπουργών Εξωτερικών του Συμβουλίου της Ευρώπης, η οποία φιλοξενείται στην Αθήνα, στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας. “Δυστυχώς, λόγω της πανδημίας, η Ευρώπη κλήθηκε να βρει λύσεις στο πώς να διαχειριστούμε μια άνευ προηγουμένου, φονική και δυστυχώς συνεχιζόμενη υγειονομική κρίση, χωρίς να υπονομεύσουμε τις θεμελιώδεις ελευθερίες μας”, δήλωσε στον χαιρετισμό του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό να γίνουν οι ίδιοι οι πολίτες ενεργοί πρωταγωνιστές στη μάχη εναντίον του Covid-19.

…”Η Μόσχα είναι ανοιχτή στη συνεργασία στον τομέα του εμβολιασμού για τον κορονοϊό και στο πλαίσιο του Συμβουλίου της Ευρώπης, παρότι γνωρίζει ότι ο επιτυχίες της Ρωσίας στον τομέα αυτό δεν είναι σε όλους αρεστές”, ανέφερε στο μήνυμά του προς τη Σύνοδο ο Ρώσος ΥΠΕΞ, Σεργκέι Λαβρόφ. Ο κ. Λαβρόφ υπενθύμισε ότι η Ρωσία έχει ήδη εγκρίνει το πρώτο εμβόλιο, το Sputnik-V και αναπτύσσει ακόμα δύο. “Επιτρέψτε μου να αναφερθώ σ΄ έναν μεγάλο Έλληνα, τον Σωκράτη, που έλεγε ‘όποιος θέλει ψάχνει τρόπους, όποιος δεν θέλει βρίσκει αιτίες”, κατέληξε ο Ρώσος ΥΠΕΞ.

…”Δραματική” χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας συνολικά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά την επίσκεψη στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”, κάνοντας λόγο για “εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης” για την αδράνεια στην προετοιμασία του ΕΣΥ. Στηλίτευσε δε τη στάση της κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι δεν αποδίδεται καμία πολιτική ευθύνη, παρά μόνο η ευθύνη που η κυβέρνηση ρίχνει στους πολίτες.

…Τρεις συλλήψεις χθες, πρώτη ημέρα των νέων περιοριστικών μέτρων σε πολλές περιοχές της Ελλάδας – 37 παραβάσεις λειτουργίας καταστημάτων, 417 για μετακίνηση σε απαγορευμένες ώρες και 1.741 για μη χρήση μάσκας – φυλάκιση 12 μηνών με τριετή αναστολή σε καθηγήτρια στο ΕΠΑΛ του Υμηττού, η οποία συνελήφθη μετά από καταγγελίες μαθητών και γονέων ότι δεν φορούσε μάσκα κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Ευρωπαϊκή αντίδραση στη νέα Navtex της Τουρκίας, που χθες δέσμευσε περιοχή εντός της κυπριακής ΑΟΖ για έρευνες του Barbaros. “Οι τελευταίες ανακοινώσεις για Navtex και η συνεχιζόμενη διεξαγωγή σεισμικών ερευνών από την Τουρκία, η οποία επηρεάζει τις ελληνικές και κυπριακές θαλάσσιες ζώνες, είναι βαθιά λυπηρή. Είναι μια πορεία δράσης που, δυστυχώς, συνεχίζει να δημιουργεί περισσότερες εντάσεις και δυσπιστία στην περιοχή, αντί να συμβάλλει σε μόνιμες λύσεις”, τόνισε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Πέτερ Στάνο.

Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Προσήλι του δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας. Δεν απειλούνται οικίες – στο σημείο 31 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 11 οχήματα, 2 Α/Φ και 1 Ε/Π. Σε ύφεση η φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Στυρέων του Δήμου Καρύστου, στην Εύβοια.

Στη διεθνή επικαιρότητα… Η τουρκική, ακραία εθνικιστική οργάνωση Γκρίζοι Λύκοι, η οποία ενεπλάκη και σε πρόσφατες βίαιες ενέργειες κατά της αρμενικής κοινότητας στην Γαλλία, διαλύθηκε σήμερα με απόφαση του γαλλικού υπουργικού συμβουλίου, μετά τη σχετική εντολή του Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν.

Η Τουρκία τερμάτισε σήμερα τις προσπάθειες έρευνας και διάσωσης στα συντρίμμια των κτιρίων που κατέρρευσαν εξαιτίας του ισχυρού σεισμού που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Αιγαίο – στους 114 οι νεκροί στη Σμύρνη – 1035 οι τραυματίες.

Καιρός: Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών, αύριο, στα ανατολικά και βόρεια της Αττικής. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Μέγιστη θερμοκρασία 20 βαθμοί Κελσίου – 20 βαθμοί, αυτήν την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ, στο Γκάζι.

Την ανάδειξη της Ελλάδας ως ελκυστικό επενδυτικό προορισμό υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του, κατά την παρουσίαση του μνημονίου συνεργασίας για την επένδυση “Smart & Sustainable Island” της Volkswagen στην Αστυπάλαια.

Τρίωρη διακοπή των συνεδριάσεων πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων την Παρασκευή από τις 9.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι αποφάσισε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της κυβέρνησης να κρατήσει σε πλήρη λειτουργία τα δικαστήρια.

Εντοπίστηκαν, καλά στην υγεία τους οι δύο 15χρονες και η 16χρονη που είχαν εξαφανιστεί την περασμένη Δευτέρα, από δομή φιλοξενίας στην Αγία Παρασκευή.

…Η αντιμετώπιση της πανδημίας στο επίκεντρο και της δεύτερης τηλεδιάσκεψης των ηγετών των κρατών-μελών της ΕΕ, στις 19 Νοεμβρίου. Στη γειτονική μας Ιταλία, σε τρεις ζώνες χωρίστηκε η επικράτεια, κυρίως με βάση τον δείκτη μετάδοσης του ιού. Μείωση του επιβατικού κοινού στα ΜΜΜ στο 50% και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10:00 το βράδυ μέχρι τις 5:00 το πρωί, από αύριο τα ξημερώματα – 30.000 τα κρούσματα που κατεγράφησαν χθες. Από σήμερα τίθεται σε ισχύ μερικό lockdown στην Πορτογαλία, το οποίο ωστόσο δεν είναι τόσο αυστηρό όσο εκείνο της άνοιξης.

Αναταραχή μετά την ανακοίνωση Τραμπ ότι θα προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο για να σταματήσει η καταμέτρηση των επιστολικών ψήφων. Σε ετοιμότητα η νομική ομάδα του Μπάιντεν. Στο μεταξύ, ξανά τον Δημοκρατικό υποψήφιο δίνουν ως φαβορί οι εταιρείες στοιχημάτων, αλλάζοντας άρδην την πρόβλεψή τους κατά τη διάρκεια της νύχτας που έδειχνε ως επικρατέστερο τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό του. Εν αναμονή του ανοίγματος της Wall Street, σε θετικό έδαφος κινούνται τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια – άνοδος 0,80% στην Αθήνα.

Οριακό είναι το προβάδισμα σε εκλέκτορες του υποψηφίου των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, έναντι του νυν Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η καταμέτρηση των ψήφων στις Πολιτείες “κλειδιά” για τις αμερικανικές εκλογές. Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμή ο Μπάιντεν κερδίζει 238 εκλέκτορες, έναντι 213 του Τραμπ – στόχος και των δύο, ο “μαγικός” αριθμός των 270. Πριν από λίγο, το επιτελείο του υποψήφιου των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, ανακοίνωσε ότι η νομική του ομάδα βρίσκεται σε ετοιμότητα σε περίπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ, πραγματοποιήσει την απειλή του και προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο για να σταματήσει την καταμέτρηση των επιστολικών ψήφων. Ανησυχίες για την κατάσταση στις ΗΠΑ μετά τις εκλογές εξέφρασε η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας, Ανγκρέτ Κραμπ- Καρενμπάουερ, υποστηρίζοντας ότι είναι εκρηκτική και ότι μπορεί να οδηγήσει σε συνταγματική κρίση.

…Στη Νεβάδα, με το 85% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί μέχρι τώρα, ο Ντοναλντ Τραμπ συγκεντρώνει το 49% και ο Τζο Μπάιντεν το 49%, σύμφωνα με το ινστιτούτο δημοσκοπήσεων Edison Research. Η Νεβάδα δεν θα επαναλάβει την καταμέτρηση των ψήφων έως τις 9.00 π.μ. τοπική ώρα της Πέμπτης, σύμφωνα με το ινστιτούτο.
Στο Μίσιγκαν, με με το 79% των ψήφων να έχουν καταμετρηθεί μέχρι τώρα, ο Τραμπ συγκεντρώνει το 52% και ο Μπάιντεν το 47%, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

…Για το πώς αντιδρούν οι διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές μας ενημερώνει ο Νίκος Καρούτζος (Άνοδο, πάντως, καταγράφουν, αυτήν την ώρα, οι ευρωπαϊκές μετοχές, ύστερα από τις αρχικές τους απώλειες. Αφού υποχώρησε έως και 1,3% κάποια στιγμή, ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 σημείωσε άνοδο 0,1%. Οριακή άνοδος και στο Χρηματιστήριο Αθηνών).

Έντονη ανησυχία προκαλεί η ραγδαία διασπορά του κορονοϊού στη χώρα, που χθες κατέγραψαν νέο ρεκόρ με τα κρούσματα να ανέρχονται στα 2.166 – 169 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Το ενδεχόμενο απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τις 10.30 το βράδυ στην Αττική αναμένεται να συζητήσουν, μεταξύ άλλων, σήμερα, τα μέλη της επιτροπής των εμπειρογνωμώνων. “…Δεν είμαστε κοντά σε lockdown στην Αττική, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στον τηλεοπτικό σταθμό Open. Σε ότι αφορά το θέμα των διαπεριφερειακών μετακινήσεων υπογράμμισε ότι έχει απασχολήσει εδώ και πολλές εβδομάδες και τους ειδικούς και την κυβέρνηση, «θα βλέπουμε πως πάει κάθε μέρα και εάν χρειαστεί ένα από τα μέτρα που θα πάρουμε να είναι η απαγόρευση διαπεριφερειακών μετακινήσεων, δεν θα διστάσουμε να το πάρουμε, αν οι ειδικοί μας το εισηγηθούν».

…Χθες, πρώτη ημέρα των νέων περιοριστικών μέτρων σε πολλές περιοχές της Ελλάδας για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού, η Αστυνομία προχώρησε σε 3 συλλήψεις, ενώ βεβαίωσε συνολικά 37 παραβάσεις λειτουργίας καταστημάτων, 417 για μετακίνηση σε απαγορευμένες ώρες και 1.741 για μη χρήση μάσκας.

…Φυλάκιση 12 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο στην καθηγήτρια σε ΕΠΑΛ του Υμηττού, η οποία συνελήφθη μετά από καταγγελίες μαθητών και γονέων ότι δεν φορούσε μάσκα κατά τη διάρκεια του μαθήματος.Το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο ,που την έκρινε ένοχη ακτά πλειοψηφία της αναγνώρισε ομόφωνα το ελαφρυντικό του προτέρου σύννομου βίου. Η φιλόλογος εκπαιδευτικός είχε συλληφθεί στις 23 Οκτωβρίου μετά από καταγγελίες και βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, όπου εμφανιζόταν να βρίσκεται στην τάξη των μαθητών χωρίς να φορά μάσκα με τους μαθητές να της φωνάζουν ότι πρέπει να τη χρησιμοποιήσει.

…Η αντιμετώπιση της πανδημίας στο επίκεντρο και της δεύτερης τηλεδιάσκεψης των ηγετών των κρατών-μελών της ΕΕ, στις 19 Νοεμβρίου. Στη γειτονική μας Ιταλία, σε τρεις ζώνες χωρίστηκε η επικράτεια, κυρίως με βάση τον δείκτη μετάδοσης του ιού. Μείωση του επιβατικού κοινού στα ΜΜΜ στο 50% και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10:00 το βράδυ μέχρι τις 5:00 το πρωί, από αύριο τα ξημερώματα – 30.000 τα κρούσματα που κατεγράφησαν χθες. Από σήμερα τίθεται σε ισχύ μερικό lockdown στην Πορτογαλία, το οποίο ωστόσο δεν είναι τόσο αυστηρό όσο εκείνο της άνοιξης.

…Τρίωρη διακοπή των συνεδριάσεων πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων την Παρασκευή από τις 9.00 εως τις 12.00 το πρωί αποφάσισε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της κυβέρνησης να κρατήσει σε πλήρη λειτουργία τα δικαστήρια.

…”Η Διακήρυξη των Αθηνών είναι η απάντησή μας στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε από την αρχή της πανδημίας, όσον αφορά την προστασία των ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του Κράτους Δικαίου, σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης”, υπογράμμισε ο αν. ΥΠΕΞ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κατά την έναρξη των εργασιών της 130ης Συνόδου Υπουργών Εξωτερικών των κρατών-μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης, που πραγματοποιείται στην Αθήνα, στο πλαίσιο της ελληνικής Προεδρίας.

Την ανάδειξη της Ελλάδας ως ελκυστικό επενδυτικό προορισμό επισήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του, κατά την παρουσίαση του μνημονίου συνεργασίας για την επένδυση «Smart & Sustainable Island» της Volkswagen στην Αστυπάλαια. «Η απόφαση της Volkswagen να έρθει στην Ελλάδα για την υλοποίηση αυτού του έργου αποτελεί επίσης ψήφο εμπιστοσύνης στις αναπτυξιακές προοπτικές της Ελλάδας, αλλά και στη σοβαρότητα αυτής της κυβέρνησης, στη δυνατότητά της να κάνει πράξη ένα σύνθετο έργο» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Η συμπεριφορά της Τουρκίας δε συμβάλλει σε «μόνιμες λύσεις» τονίζει με γραπτή ανακοίνωσή του ο Εκπρόσωπος της Κομισιόν για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, επισημαίνοντας ότι η πορεία της Τουρκίας «είναι μια ακόμη πορεία δράσης που, δυστυχώς, συνεχίζει να δημιουργεί περισσότερες εντάσεις και δυσπιστία».
Συγκεκριμένα, ο Πήτερ Στάνο αναφέρει: «Οι τελευταίες ανακοινώσεις για Navtex και η συνεχιζόμενη διεξαγωγή σεισμικών ερευνών από την Τουρκία, η οποία επηρεάζει τις ελληνικές και κυπριακές θαλάσσιες ζώνες, είναι βαθιά λυπηρή – ειδικά ενόψει των συνεχιζόμενων εποικοδομητικών προσπαθειών σε όλα τα επίπεδα για να δημιουργηθεί χώρος για διάλογο. Αυτή είναι μια ακόμη πορεία δράσης που, δυστυχώς, συνεχίζει να δημιουργεί περισσότερες εντάσεις και δυσπιστία στην περιοχή, αντί να συμβάλλει σε μόνιμες λύσεις.Νέα NAVTEX της Τουρκίας, αυτή τη φορά για το ερευνητικό σκάφος Barbaros. Δέσμευσε περιοχή εντός της κυπριακής ΑΟΖ και αυτό λίγη ώρα μετά τη λήξη της χθεσινής, πρώτης συνάντησης του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

Ξεκινούν από αύριο οι αιτήσεις για τις μετεγγραφές φοιτητών. Η προθεσμία εκπνέει στις 18 Νοεμβρίου.

“Ευθύνη του δήμου Αθηναίων αν θα προχωρήσει στην υλοποίηση του έργου “Μεγάλος Περίπατος”. Το υπουργείο Εσωτερικών σέβεται τη διοικητική αυτοτέλεια της ΤΑ”, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, προσθέτοντας ότι η συγκεκριμένη απόφαση του Δήμου είχε την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. “Νίπτει τας χείρας” του ο υπουργός Εσωτερικών για τα πεταμένα εκατομμύρια του “Μεγάλου Περίπατου”, απάντησε ο κ. Σκουρλέτης.

Τουλάχιστον 75 υπηρεσίες του ΟΑΕΔ παρέχονται ηλεκτρονικά, ενώ από σήμερα έως και τις 30 Νοεμβρίου, η εξυπηρέτηση του κοινού στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης του Οργανισμού πραγματοποιείται ανά επιδημιολογικό επίπεδο. Υποχρεωτικό το ραντεβού στις περιοχές αυξημένου επιδημιολογικού κινδύνου.

Απαλλαγή των ανταποδοτικών τελών και των τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων για τις πληττόμενες επιχειρήσεις, αποφάσισε ο Δήμος Αθηναίων.

Οι δύο 15χρονες και η μια 16χρονη που είχαν εξαφανιστεί την περασμένη Δευτέρα, από δομή φιλοξενίας στην Αγία Παρασκευή, βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”. «Οι φυγές των παιδιών κατά την εφηβική ηλικία είναι ένα συχνό φαινόμενο, το οποίο επιτείνει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο εγκλεισμός λόγω των μέτρων για τον Covid-19. Το αποτέλεσμα είναι πολλές φορές να δημιουργούνται συναισθήματα καταπίεσης στους εφήβους και ανάγκη εκτόνωσής τους μέσω ανάλογων συμπεριφορών», τονίζεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, πριν από λίγο, σε δασική έκταση στην περιοχή Στυρέων του Δήμου Καρύστου, στην Ευβοία. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά είναι μακριά από κατοικημένη περιοχή και δεν έλλοχεύει κίνδυνος. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα, 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπερο.

Στη διεθνή επικαιρότητα… Η Τουρκία τερμάτισε σήμερα τις προσπάθειες έρευνας και διάσωσης στα συντρίμμια των κτιρίων που κατέρρευσαν εξαιτίας του ισχυρού σεισμού που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Αιγαίο ενώ ο απολογισμός των νεκρών στη Σμύρνη έχει φθάσει τους 114. Ο σεισμός προκάλεσε επίσης τον τραυματισμό 1.035 ανθρώπων στη Σμύρνη και 137 απ’ αυτούς εξακολουθούν να νοσηλεύονται, ανακοίνωσε η τουρκική υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών (AFAD).Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι προσπάθειες έρευνας και διάσωσης σε 17 κτίρια, που έχουν υποστεί ζημιές ή έχουν καταρρεύσει, ολοκληρώθηκε και οι ομάδες καθαρίζουν τα συντρίμμια.
Περισσσότερες από 2.790 σκηνές έχουν στηθεί ως προσωρινό καταφύγιο και τουλάχιστον 10.222 κρεβάτια διανεμήθηκαν στην περιοχή, ανακοίνωσε η AFAD.

Καιρός: Ασθενείς τοπικές βροχές σήμερα στα ανατολικά και βόρεια της Αττικής. Μέγιστη θερμοκρασία 21 βαθμοί Κελσίου – 21 βαθμοί, κι αυτήν την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ, στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα