back to top
18.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

18.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Γ. Νανούρης «Δεν μπορούμε συνέχεια να κλαίμε τη μοίρα μας, πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή και την ελπίδα πως αυτό που ζούμε τώρα, θα τελειώσει»

Διαβάστε επίσης

 

«Για άλλη μια φορά ο κορονοϊός μας άλλαξε την πορεία. Μας πήγε και πάλι πίσω και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στην Σαπφώ Ματσιώρη ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιώργος Νανούρης.

«Δεν μπορούμε όμως συνέχεια να κλαίμε τη μοίρα μας, πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή και την ελπίδα πως αυτό που ζούμε τώρα, αργά ή γρήγορα θα τελειώσει» τόνισε.

Ο Γιώργος Νανούρης σκηνοθέτησε την παράσταση “Έξι φορές” που ανέβηκε στο Μέγαρο Μουσικής τον Οκτώβριο. «Προλάβαμε και παίξαμε μόλις δύο εβδομάδες. Η παράσταση έχει αρχική πηγή έμπνευσης τα θρυλικά «Έξι μονόπρακτα» που είχε ανεβάσει η Έλλη Λαμπέτη το 1978.  Η Όλια Λαζαρίδου ερμηνεύει έξι διαφορετικούς ρόλους και είναι συγκλονιστική»

Ανέφερε πως περιλαμβάνονται κείμενα των Στρίντμπεργκ, Τσέχοφ, Κοκτώ και Σαίξπηρ. «Το κάθε ένα έχει και κάτι ξεχωριστό. Προσπαθώ να βρω τι κοινό μπορεί να έχουν αυτά τα έργα που είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους και από τόσο διαφορετικούς συγγραφείς και καταλήγω πως το μυστικό όλων αυτών των ανθρώπων είναι η αγάπη.
Η αίσθηση που σου αφήνει η παράσταση είναι η αγάπη»

Αναφερόμενος στην παράσταση “Ο γυάλινος κόσμος” του Τενεσί Ουίλιαμς, την οποία σκηνοθετεί και αναμένεται να ανέβει στο Εθνικό Θέατρο ο κ Νανούρης είπε: «Συνεχίζουμε κανονικά τις πρόβες αλλά είναι ψυχοφθόρο να δουλεύεις για κάτι που δεν ξέρεις τελικά αν θα γίνει»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα