back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σερ και Χίλαρι Κλίντον μαζί για τη συγκέντρωση χρημάτων για τους δημοκρατικούς

Διαβάστε επίσης

Σερ και Χίλαρι Κλίντον ένωσαν τις δυνάμεις τους για να συγκεντρώσουν χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία υποψηφίων του Δημοκρατικού κόμματος.

Η εκδήλωση με τον θρύλο της ποπ θα πραγματοποιηθεί για την πολιτική ομάδα της Χίλαρι «Onward Together», που παροτρύνει τους ανθρώπους να οργανωθούν και να συμμετέχουν στη διεκδίκηση του Λευκού Οίκου.

«Ανυπομονώ πραγματικά να συμμετάσχω με τη Σερ για να υποστηρίξω ομάδες και ηγέτες που δίνουν μία σκληρή μάχη και κάνουν σημαντικό έργο για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας μας», δήλωσε η Κλίντον στο People. «Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον καλύτερο για να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τις τελευταίες ημέρες προς τις εκλογές».

Τις προηγούμενες ημέρες η Σερ συμμετείχε σε εκδηλώσεις υποστήριξης του Τζο Μπάιντεν και είχε δηλώσει από το Φοίνιξ: «Ο λόγος που ήρθα εδώ, δεν είναι ότι νοιάζομαι μόνο για τον Τζο και την Καμάλα – είναι ότι με νοιάζει πραγματικά για τις Ηνωμένες Πολιτείες, για να έχουν μια δίκαιη ευκαιρία».

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016, η Σερ υποστήριξε την Κλίντον και έκτοτε όλο και περισσότερο τάσσατε κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα