back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ1 30-10-2020

Διαβάστε επίσης

Το Εθνικό Θέατρο τιμά τη μνήμη της Λούλας Αναγνωστάκη ανεβάζοντας από σήμερα και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου ένα από τα σημαντικότερα έργα της, το “Σ’ εσάς που με ακούτε” σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Αβρανά. Η συγγραφέας δίνει φωνή στα πρόσωπα του έργου να εκμυστηρευτούν σε ένα φανταστικό κοινό τις αγωνίες και τον τρόμο τους απέναντι στη νέα τάξη πραγμάτων, αλλά και την προσωπική ανασφάλεια, για την κοινωνική διαφθορά και παρακμή. Παίζουν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μπινιάρης, η Αγλαΐα Παππά και η Αρετή Πασχάλη. Ώρα έναρξης 8.30, γενική είσοδος 13 ευρώ.

Και συνεχίζουμε με θεατρική πρεμιέρα αυτή την φορά για το κωμικό θεατρικό έργο Good people του βραβευμένου με Pulitzer Αμερικάνου συγγραφέα Ντέιβιντ Λίντσεϊ-Αμπέρ, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο θέατρο Αποθήκη. Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Τάσος Γιαννόπουλος, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Ζωή Ρηγοπούλου. Εισιτήρια από 10 ευρώ.

Και κλείνουμε με μουσική. Η τραγουδοποιός Irene Skylakaki κάνει σήμερα ένα live session με το trio project της, στo Roof Stage του Gazarte. Τραγούδια με στίχο αυτοβιογραφικό και μελωδία folk-rock, επιτρέπουν μια άμεση και αβίαστη σύνδεση με το κοινό της. Ώρα προσέλευσης 8.30, εισιτήριο 10ευρώ.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από την Βάσια Μπακετέα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα