back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μόνιμο προσωπικό στο ΚΥΑΔΑ ζητά η Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας

Διαβάστε επίσης

Μονιμοποίηση του προσωπικού και επιπλέον προσλήψεις στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων ζητά η Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας.

“Είναι κρίσιμη η λειτουργία του ΚΥΑΔΑ” τόνισε, στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού Πέτρος Κωνσταντίνου και, απευθυνόμενος στον Αντιδήμαρχο Λευτέρη Σκιαδά, πρόσθεσε:
“Θα στηρίξετε το ΚΥΑΔΑ; Θα έχει μόνιμο προσωπικό; Πρεπει να φέρετε, με δική σας πρωτοβουλία, την ανασύσταση των 61ενός θέσεων ΙΔΑΧ (Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνο
Μόνιμο προσωπικό στο ΚΥΑΔΑ ζητά η Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας
Με αιχμές για τον Γιώργο Καμίνη η απάντηση Σκιαδά
“Δυστυχώς, συμφωνώ με τον κ. Κωνσταντίνου αλλά τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου θέλω να ξέρετε ότι τα διαβάζω και μετά από πέντε και δέκα και τριάντα χρόνια και βλέπω την αλήθεια” απάντησε ο Λευτέρης Σκιαδάς. “Και η αλήθεια είναι ότι υπήρξε δήμαρχος το 2015 που είπε “Είναι ντροπή το ΚΥΑΔΑ να ζητά προσωπικό”.  Aυτό είναι γραμμένο στα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου. Συμφωνώ λοιπόν απολύτως με τον κ. Κωνσταντίνου” υπογράμμισε ο κ. Σκιαδάς κι εξέφρασε την πεποίθηση ότι η παρούσα διοίκηση κάνει ό,τι καλύτερο γίνεται.
Μάγδα Μπουλούκου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα