back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 29-10-2020

Διαβάστε επίσης

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά τις Χρυσές Νύχτες. Πρόκειται για ένα διήμερο με προβολές των καλύτερων μικρού μήκους ταινιών της χρονιάς, από όλο τον κόσμο. Σήμερα και αύριο Παρασκευή, από τις 5 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ, στο auditorium του Γαλλικού Ινστιτούτου, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας κατά της πανδημίας, παρακολουθούμε στη μεγάλη οθόνη, εικόνες και ήχους από κουλτούρες του κόσμου, με ελληνικούς υπότιτλους. Η είσοδος είναι ελεύθερη με προκράτηση θέσης.

Στο Ρομάντσο της οδού Αναξαγόρα, μια ανάσα από την Ομόνοια, βρίσκουμε την έκθεση “Imagine you wake up and there is no Internet”, η οποία διερευνά τις επιπτώσεις της συνεχούς συνδεσιμότητας και της τεχνολογίας στην καθημερινή μας ζωή. 13 καλλιτέχνες και 5 καλλιτεχνικές ομάδες παρουσιάζουν σενάρια από το παρόν και για το άμεσο μέλλον. Μπορούμε να την επισκεφθούμε καθημερινά, εκτός Δευτέρας, έως τις 15 Νοεμβρίου.

Για το τέλος αφήσαμε «Το Δείπνο Ηλιθίων», την παράσταση η οποία επιστρέφει από απόψε, για πέμπτη χρονιά στο Θέατρο Κάππα, σε σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου ο οποίος και πρωταγωνιστεί μαζί με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και τον Βασίλη Ρίσβα, μεταξύ άλλων. Παραστάσεις Τετάρτη με Κυριακή και τιμές εισιτηρίων, από 10 έως 20 ευρώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα