back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νέα ήττα για την ΑΕΚ στο Europa League

Διαβάστε επίσης

Την ήττα με σκορ 2-1 από τη Λέστερ γνώρισε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Πληρώνοντας τις χαμένες ευκαιρίες της και τα λάθη της στην άμυνα, η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα  από τη Λέστερ στο ΟΑΚΑ, βλέποντας την απόσταση από τη 2η θέση να απομακρύνεται στους έξι βαθμούς.

Η Ένωση έμεινε με δύο γκολ πίσω στο πρώτο μέρος από τα τέρματα των Βάρντι (πεν. 18′) και Τσάουντρι (39′) με τον Λιβάγια να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες.

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο, μειώνοντας με τον Τάνκοβιτς στο 49′ ενώ θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει ένα λεπτό αργότερα με τον Σουηδό εξτρέμ να μην βρίσκει δίχτυα από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση.

Η Λέστερ κατάφερε στη συνέχεια να «σβήσει» την επιθετική ορμή της ΑΕΚ και να φύγει από την Αθήνα με τους τρεις βαθμούς στις… αποσκευές της.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Ινσούα (86′ Σαμπανάτζοβιτς), Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Μπακάκης (86′ Βασιλαντωνόπουλος), Σάκχοφ (86′ Μαχαίρας), Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Λόπες, Λιβάγια (46′ Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (46′ Ολιβέιρα)

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Φουξ (46′ Τόμας), Μόργκαν, Φοαφανά, Τζάστιν, Ουντέρ (66′ Πράετ), Τίλεμανς, Τσάουντρι (66′ Μεντί), Ολμπράιτον, Μάντισον (74′ Μπαρνς), Βάρντι (70′ Ιενάτσο).

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Ζόρια- Μπράγκα: 1-2

Η βαθμολογία: Λέστερ, Μπράγκα 6, Ζόρια, ΑΕΚ 0.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα