back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μετά την παραίτηση Μπαρτομέου ο Μέσι σκέφτεται να ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα

Διαβάστε επίσης

Μετά την παραίτηση του Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου από την προεδρία της Μπαρτσελόνα, άλλαξαν τα σχέδια για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σκέφτεται να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους «μπλαουγκράνα».

Οι σχέσεις του Λιονέλ Μέσι με τον πρώην πρόεδρο της Μπαρτσελόνα δεν ήταν και οι καλύτερες. Το «γυαλί» έσπασε όταν το καλοκαίρι ο Αργεντινός σταρ των «μπλαουγκράνα» ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Παρ’ όλα αυτά άλλαξε την απόφασή του και παρέμεινε στο ρόστερ, τουλάχιστον μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Ομως η άποψή του για τον Μπαρτομέου δεν άλλαξε, τονίζοντας πως ο πρώην ισχυρός άνδρας της Μπάρτσα αθέτησε το λόγο που του είχε δώσει στις συζητήσεις τους…

Ωστόσο, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν καθώς ο Μπαρτομέου αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Καταλονίας και έτσι ο Λιονέλ Μέσι έχει έναν λόγο παραπάνω για να χαμογελά. Μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ισπανία, η ικανοποίηση του είναι τόσο μεγάλη, που σκέφτεται να αλλάξει τα πλάνα που είχε για να φύγει το καλοκαίρι ως ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Ο 33χρονος άσος θα περιμένει τα αποτελέσματα των εκλογών στην Μπαρτσελόνα και το πρόγραμμα της νέας διοίκησης πριν λάβει την οριστική του απόφαση. Πάντως, όλα δείχνουν πως το μέλλον του Μέσι θα είναι στους «μπλαουγκράνα» και για τα επόμενα χρόνια.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα