back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

INNOVATHENS: Τρία ξεχωριστά απογευματινά workshops τον Νοέμβριο

Διαβάστε επίσης

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, έρχεται και το Νοέμβριο με τρία πολύ ξεχωριστά απογευματινά INNOVATHENS workshops που δεν θα θέλεις με τίποτα να χάσεις!

Για να δούμε:

Εν αρχή ην το Digital Marketing… Από τις 9 έως τις 12 Νοεμβρίου, προσφέρουμε ένα μοναδικό 4ήμερο course, συνολικής διάρκειας 16 ωρών, μέσα από το οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε όλα τα ψηφιακά εργαλεία μάρκετινγκ και επικοινωνίας. Πιο αναλυτικά, μαθαίνουμε να σχεδιάζουμε επιτυχημένα websites και να εφαρμόζουμε τεχνικές SEO (Search Engine Optimization), ειδικευόμαστε στο mobile marketing, γνωρίζουμε τις εναλλακτικές επιλογές online διαφήμισης και τρόπους αξιολόγησης της αποτελεσματικότητάς τους, ανακαλύπτουμε πώς τα δημοφιλέστερα social media λειτουργούν αποτελεσματικά ως εργαλεία marketing και δημοσίων σχέσεων και όχι μόνο, ενώ, στο τέλος του course, θα είμαστε σε θέση να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε μια ενοποιημένη στρατηγική ψηφιακής επικοινωνίας για τον οργανισμό ή την επιχείρησή μας.

Και καθώς το e-mail marketing όπως το ξέραμε έχει αλλάξει, λίγες μέρες αργότερα, δηλαδή την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, σας παρουσιάζουμε το Niche E-mail Marketing | Personalization Fields Campaigns! Πρόκειται για workshop που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα και απευθύνεται σε όσες και όσους επιθυμούν να βρίσκονται από την πλευρά των καινοτόμων επαγγελματιών και –φυσικά- εντός των global αγορών market-in(g). Σ’ αυτό, θα μάθουμε για τη στρατηγική και τους στόχους του e-mail marketing, πώς να αναπτύσσουμε και να τμηματοποιούμε μια λίστα ή και λίστες niche marketing και γιατί, καθώς και όλα τα εργαλεία προώθησης, οργανικά ή μη.

Τα afternoon workshops του INNOVATHENS ολοκληρώνονται για τον Νοέμβριο στις 23 & 24 του μήνα με το εργαστήριο Event Management. Για συνολικά 8 ώρες, οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στον στρατηγικό σχεδιασμό μιας εκδήλωσης από την αρχική ιδέα έως και το τελικό στάδιο. Μέσα από μία αναφορά στις υπάρχουσες θεωρίες αλλά κεντρική θεματική τη μελέτη πραγματικών events, ειδικευόμαστε τόσο στην προετοιμασία όσο και στην υλοποίηση κάθε είδους εκδήλωσης, αλλά και στην αποτίμηση/αξιολόγησή της. Φυσικά, από το συγκεκριμένο workshop δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πρακτικά παραδείγματα και οι case studies.

Μην αργείς! Κλείσε τώρα τη θέση σου!

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS.

#INNOVATHENSWorkshops

#INNOVATHENSEducation

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα