back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η παράσταση «Ο Ραφτάκος των λέξεων» του Αντώνη Παπαθεοδούλου στο City Drive-In

Διαβάστε επίσης

Το City drive-in της Αθήνας συνεχίζει το πρόγραμμα λειτουργίας του, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας με μια θεατρική παράσταση που απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικους.

Το έργο «Ο Ραφτάκος των λέξεων» του Αντώνη Παπαθεοδούλου, από τη θεατρική ομάδα Μικρός Νότος, μετά το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και την καλοκαιρινή περιοδεία, συνεχίζει το ταξίδι με ασφάλεια στο City Drive-In (Ο.Α.Κ.Α), τις Κυριακές 18 & 25 Οκτωβρίου και 1η Νοεμβρίου, τα πρωινά στις 10.30 πμ.

Ο «Ο Ραφτάκος των λέξεων» του Αντώνη Παπαθεοδούλου, αγαπημένο παραμύθι μικρών και μεγάλων, θα μας ζεστάνει με τις λέξεις του ζωντανεύοντας σε ένα πρωτότυπα όμορφο και ασφαλή χώρο. Η εμπειρία του μεγαλύτερου drive-in της πόλης μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου μας.
«Ο Ραφτάκος των λέξεων», ένα σύγχρονο παραμύθι που έχει κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, τρυφερό, συγκινητικό και επίκαιρο όσο ποτέ, μιλά για τη δύναμη των λέξεων, για την ανάγκη της ανθρώπινης επικοινωνίας, για την αγάπη, την παρηγοριά και τη ζεστασιά που προσφέρει ο ανθρώπινος λόγος. Με αγνά υλικά – ζωντανή μουσική, κίνηση, διάδραση, παντομίμα- η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος δημιουργεί μία χειροποίητη παράσταση τόσο ζεστή και τόσο πολύχρωμη, όσο και η κουβέρτα του Ραφτάκου που τύλιξε και ζέστανε τελικά όλους τους κατοίκους της πόλης του.

Η ομάδα του Cinema Alive μας καλωσορίζει στο πιο ασφαλές και προστατευμένο σημείο συνάντησης της Αθήνας. Ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής βρίσκεται καθημερινά με τις πύλες του ανοιχτές στο κέντρο του ΟΑΚΑ, από τις 20.00 έως αργά το βράδυ και με μεταμεσονύκτιες προβολές. Διαθέτοντας μία από τις μεγαλύτερες οθόνες drive in, το City Drive in προσφέρει ευκρίνεια στην προβολή και στερεοφωνικό ήχο.
Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του City Drive-in βρίσκεται αναρτημένο στα social media του Cinema Alive (facebook – instagram), στην ιστοσελίδα www.driveincinema.gr και στη viva.gr.

Στο City Drive-in τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας κατά της μετάδοσης του Covid-19 όπως: καθημερινή θερμομέτρηση του προσωπικού, χρήση μάσκας και προστατευτικού εξοπλισμού από το προσωπικό, τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων, χρήση αναλώσιμων και συσκευασμένων προϊόντων μιας χρήσης, αποφυγή συνωστισμού.

Προπώληση εισιτηρίων, εδώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα