back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 26-10-2020

Διαβάστε επίσης

Στην πρώτη μας καλλιτεχνική βόλτα για σήμερα συναντάμε τη θεατρική ομάδα αστέγων “Walkabout” της Equal Society .Παρουσιάζει σήμερα και αύριο στις 18.00 το απόγευμα, στο θέατρο “ΣΤΑΘΜΟΣ”, την παράσταση “Μόλλυ Σουήνυ” του Μπράιν Φρίελ. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Παναγιώτης Δορλής.

Ο Sonke είναι ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της street art στη χώρα. Για τη νέα του έκθεση εγκαταλείπει για λίγο το αστικό τοπίο και φιλοξενείται στον χώρο τέχνης G.E. Kapopoulos στο Μοναστηράκι. Η νέα αυτή ενότητα έργων με τίτλο Μπλάουε ραιτερ είναι ταυτόχρονα μια νοητή συνάντηση με τον Καντίνσκι και μια καταβύθιση στην παιδική του ηλικία. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Και κλείνουμε με την παράσταση χορού SISS / PHUSS : while you carry time our bodies hold history που κάνει πρεμιέρα σήμερα στο θέατρο Ροές. Ο χορογράφος Σπύρος Κουβαράς και η ελληνογαλλική ομάδα σύγχρονου χορού Synthesis 748 υπογράφουν ένα έργο που εμπνέεται και επαναξιολογεί την μυθική μορφή του Σίσυφου. Ώρα έναρξης 9,30 το εισιτήριο κοστίζει 12 ευρώ.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από τη Βάσια Μπακετέα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα