back to top
15.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βουλή: Κόντρα Μηταράκη-Σκουρλέτη για δημοσίευμα του Spiegel

Διαβάστε επίσης

Να μην αναπαραγάγει την προπαγάνδα άλλων κρατών στην ελληνική Βουλή, κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, με αφορμή την αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη σε δημοσίευμα της αγγλόφωνης έκδοσης του γερμανικού περιοδικού Spiegel, που αναφέρει ότι «το ελληνικό λιμενικό προβαίνει σε επαναπροωθήσεις στο Αιγαίο».

Απαντώντας σε έντονο ύφος, ο κ. Μηταράκης, κατονόμασε την τουρκική ακτοφυλακή ως πηγή παραπληροφόρησης. «Η επιτυχημένη προσπάθεια της κυβέρνησης να φυλάξει τα σύνορα από τον Μάρτιο του 2020, προκάλεσε τεράστια καταστροφή στα κυκλώματα των λαθροδιακινητών που έχασαν 100 εκατ. ευρώ», σχολίασε ο υπουργός.

Και απευθυνόμενος προς την αξιωματική αντιπολίτευση,τόνισε: «Η χώρα φυλάττει σύνορα με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο κι εσείς αναπολείτε τις ροές του 2015… Δεν θέλετε να φυλάμε σύνορα;».

Καταλήγοντας ο κ.Μηταράκης,δήλωσε υπερήφανος για το γεγονός ότι το Λιμενικό φέτος έσωσε πολλές ζωές και έτσι είχαμε τους λιγότερους θανάτους από ποτέ.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα