back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ν. Καραθανασόπουλος: «Το ΚΚΕ καταψηφίζει στο πρόσωπο του Χ. Σταϊκούρα την κυβερνητική πολιτική αλλά και την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ»

Διαβάστε επίσης

Για τη στάση που θα κρατήσει το ΚΚΕ έναντι της πρότασης μομφής του Αλέξη Τσίπρα κατά του Χρήστου Σταϊκούρα, για την πανδημία και για τη Χρυσή Αυγή μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στην Αλεξάνδρα Βουδούρη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος.

Πρόταση δυσπιστίας:  «Tο ΚΚΕ με την στάση του θα καταψηφίσει πολιτικά στο πρόσωπο του Υπουργού Οικονομικών την κυβερνητική πολιτική αλλά και την πολιτική και προηγούμενων κυβερνήσεων, όπως του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι έστρωσαν το έδαφος ώστε να ολοκληρωθεί το έγκλημα εις βάρος της εργατικής κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας με το νέο πτωχευτικό νόμο που φέρνει σήμερα η ΝΔ. Εμείς θα αναδείξουμε σε αυτή την τριήμερη συζήτηση ότι δεν είναι απλά και μόνο το θέμα της υπερχρέωσης των νοικοκυριών προς τις τράπεζες αλλά είναι και ένα πολύ μεγάλο μέρος υπερχρεωμένο και προς τις εφορίες και προς τα ασφαλιστικά ταμεία»

Πανδημία: «Είναι ευθύνη της κυβέρνησης που οδηγηθήκαμε σε αυτό το σημείο. Κουνάει τώρα το δάχτυλο στην νεολαία ενώ έπρεπε πρώτα να πάρει τα απαραίτητα μέτρα για να θωρακίσει τον κόσμο και μετά να μιλάει για ατομικές ευθύνες»

Χρυσή Αυγή: «Ο φασισμός και ο ναζισμός αποτελούν παιδιά του συστήματος και ευδοκιμούν σε περιόδους κρίσης και για αυτό το λόγο δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός του κόσμου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα