back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καρέρα: “Προτιμώ να μην σχολιάσω την αλλαγή του Λιβάγια”

Διαβάστε επίσης

Ο Μάσιμο Καρέρα στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τη Μπράγκα δεν θέλησε να μιλήσει για την αλλαγή στην αλλαγή που έγινε ο Λιβάγια ενώ για το παιχνίδι στάθηκε στα εύκολα γκολ που δέχτηκε η ΑΕΚ.

Εκνευρισμένος από την ήττα της ομάδας του ήταν ο Μάσιμο Καρέρα με τη λήξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ κόντρα στη Μπράγκα και την ήττα με 3-0. Ο Ιταλός στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του ενώ ερωτηθεί για την αλλαγή στην αλλαγή του Λιβάγια δεν θέλησε να τη σχολιάσει.

“Το γκολ μας άλλαξε το ρυθμό. Είχαμε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο και κάποιες καλές στιγμές αλλά δεχθήκαμε γκολ στο 44′. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δυσκόλεψαν. Είχαμε την κατοχή, αλλά επιθετικά σε κάποια πράγματα έπρεπε να τα πάμε καλύτερα, είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε δεν το πράξαμε. Η Μπράγκα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και σκόραρε”.

Σε ερώτηση για την αλλαγή του Λιβάγια: “Προτιμώ να μην το σχολιάσω”.

Πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω, είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείξαμε, αλλά αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι δεν αντιδράσαμε στα λάθη μας και δεν γυρίσαμε να μαρκάρουμε. Και σε τέτοια ματς ο αντίπαλος μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Επίσης η αποτελεσματικότητα στην επίθεση δεν μου άρεσε. Όπως επίσης και η αντίδραση μας και στις τρεις φάσεις των γκολ που δεχτήκαμε”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα